diagnostyka

(12 wyniki)
  • Czy ktoś robił lub rozważał robienie tej diagnostyki? oczywiście najbardziej interesuje sie skutecznościa tej metody?czy wskazane jest pomimo wszystko robienie inwazyjnych badan prenatalnych?czy korzystaliście z Invicty czy moze za granica?bede wdzieczna za info.rozwazam te opcje ze wzgledu na wiek i genetyczna chorobe w rodzinie.
  • rano mąż odebrał wyniki naszych kariotypow. Badanie robilismy w Diagnostyce i wynik jest prawidłowy - tylko tyle. Spodziewałam się graficznego wyniku w formie idiogramow. Czy to normalne? czy wynik zawsze jest tak podawany? nie moge sie tam dodzwonic a martwie się.
  • serwisy.gazeta.pl/nauka/1,34148,3437720.html
  • Dziewczyny, mam takie pytanie: czy USG przez powłoki brzuszne może wykryć nieprawidłowości w jajnikach charakterystyczne dla PCO? Chodzi mi o te słynne pęcherzyki i otoczkę wokół jajników... Czy tylko USG dopochwowym można to wykryć?
  • Czesc. Moze ktos wie gdzie we Wroclawiu mozna zrobic badanie nasienia. Z góry dziekuje za informacje.
  • Dziewczyny, pomozcie! Musze zrobic badania (niezbyt skomplikowane oznaczenia - progesteron, estradiol i LH) w ten piatek lub sobote, najlepiej w miastach wymienionych w tytule (bo latwo mi dojechac)lub w ich okolicy. Miejsce jest mi w zasadzie obojetne, ale chcialabym miec szybko wyniki (super byloby na cito w tym samym dniu). Moze jest na forum ktos z tych okolic i wie w jakich godzinach, gdzie i za ile mniej wiecej moge zrobic te badania? Ewentualnie namiary na jakas strone www ...
  • Gdzie wysłać mężusia na badania nasienia w Krakowie ?? Czy Diagnostyka jest ok ?? Co przy okazji powinien zrobić może posiew ?? Chcę już z kompletem badań iść do gin. A ie dowiadywać się że mam zrobić to i to i dopiero przyjść .. Czy wiecie coś na temat dr Dziedzic(przyjmuje na Zapolskiej i Chałupnika )
  • mąz znalazł ciekawy artykół na temat finansowania leczenia przez Fundusz co wy na to moze wiecie coś więcej. To znakomite posunięcie Funduszu. Wielu niezamożnym kobietom daje możliwość leczenia się na bardzo dobrym poziomie i za darmo - mówi Ireneusz Brzozowski, kierownik placówki. - W ramach naszego kontraktu z NFZ pacjentki nie płacą za badania biochemiczne, hormonalne, wizualizacyjne (HSG, USG, MR/CT) i za leczenie zachowawcze. Lecząc się u nas, mogą zaoszczędzić nawet kilka ty...
  • Jestem po nieudanym ICSI w Gamecie w Łodzi. Mam wrazenie , ze olano diagnostykę, dlatego wole szukac dalej.I tu pytanie - Novum czy klinika Szamatowicza w Białymstoku?
  • W której klinice robią badania zarodków pod kątem ich "płciowości"?
  • Gdzie można zrobić badanie w kierunku chlamydii, uroplasmy i mykoplasmy (nie wiem czy to tak sie pisze).
  • padła tam też nazwa pewnych badań, niestandardowych, ktore podobno dają bardzo dobrą diagnostykę w leczeniu niepłodności (kończyło się na: ...technologia) i własnie o tę nazwę mi chodzi - czy ktoś się zetknął z takimi badaniami, jak one się nazywają, gdzie można je zrobić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się