diagnostyka

(4 wyniki)
  • Cześć! Od jakiegoś czasu śledzę Wasze forum i stwierdziłam że tylko Wy możecie mi pomóc. W zeszłym roku w czerwcu wycięto mi guza o srednicy 1,5 cm. Po badaniu hist. - pat. okazało się że to carcinoma papillare. Mój lekarz powiedział mi że konsultowal mój przypadek w Instytucie w Gliwicach i nie zlecił żadnego leczenia. Bralam jedynie Euthyrox 100 i odmeldowywałam się co miesiąc na płatnych wizytach. Przez cały czas miałam niedoczynność w granicach tsh 4, 85 - 5, 25. W styczniu t...
  • Czy ktoś może też w tym czasie będzie na diagnostyce?Fajnie byłoby poznać się w realu. pozdrawiam i życzę dużo zdrówka Kasia
  • Witajcie moja przygoda z brodawkowatym zawiodła mnie do hospitalizacji diagnostycznej.... Na razie nie narzekam na zdrowie ale 02.11.2009 muszę przed wspomnianą wizytą [b]odstawić eltroxin[/b] i zacząć całą zabawę z [b]cynomel[/b]. Zapewne już miałyście z tym do czynienie więc zwracam się z prośbą do doświadczonych o opisanie perypetii związanych z okresem odstawienia i samej wizyty. Lekarz wspomniał że najgorsze jest ostatnie 2 tygodnie gdy całkiem odstawie leki. Z wyszukiwarki na foru...
  • To oczywiście pytanie do tych, którzy przed kontrolą ambulatoryjną, musieli odstawiść euyrox/eltroxin na ok miesiąc ?? Ja już chodzę otępiała a właśnie przesunęli mi kontrolę z 17 stycznia na 29 stycznia:( Lekarze ostarzegali,że łatwo nie będzie, ale boje sie,że nie długo zgubię głowę. Juz staraciłam kilka rzeczy:) A powaznie mówiąc to już mam podpuchnięte oczy i znowu pije 3 mocne kawy na dzień. Byle do 29..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się