Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      dodatki

dodatki

(6 wyników)
    • Jestem nauczycielką języka polskiego i historii w małym miasteczku na Mazurach.Chcę się przeprowadzić do Warszawy, w związku z tym będę musiała tam rozpocząć pracę.Jak się pracuje z dziećmi warszawskimi i czy są możliwości dorobienia do pensji? Czy to prawda, że w Wawie nauczyciele mają dodatek do pensji? Bardzo proszę o odpowiedź!
    • Czy wie ktoś, ile zarabia (z wszelkimi dodatkami) nauczyciel mianowany w państwowej szkole średniej po 10 latach pracy?
    • Witam, może ktoś z Was powie mi jakie są zarobki dla glównego specjalisty w Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczosci i jak tam się pracuje? Będę wdzięczny za wszelkie odpowiedzi. Pozdr.
    • Ile się przeciętnie zarabia w redakcji tygodnika społ. polit., a ile w babskim tygodniku czy miesięczniku jako dziennikarz? Gdzie łatwiej sie dostać????
    • Jakiej wysokości zarobków można się spodziewać na stanowisku audytora wewnętrznego (jeszcze bez egzaminów państwowych)? Może ktoś wie i może mi pomóc? ED
    • Jestem redaktorem w warszawskim wydawnictwie średniej wielkości, w zasadzie nienormowany czas pracy, ale generalnie około 40 godzin tygodniowo plus trochę czytania w domu. Zarabiam 2300 na rękę, plus opieka medyczna, plus premie i różne dodatki. Ciekawa jestem, jak to wygląda na tle branży wydawniczej i innych zawdodów humanistycznych - dziennikarzy, tłumaczy, nauczycieli, naukowców etc. M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?