Forum Kuchnia Wyposażenie kuchni
ZMIEŃ
      dodatki

dodatki

(4 wyniki)
    • Czy ktoś może widział gdziekolwiek sztućce podobne do tych z oferty Gerlacha, model Retro nakryciastolu.pl/RETRO_21A-k37-0-3-default.html ? Szukam takiego stylowego kompletu, który pasowałby do serwisu obiadowego Rococo z Porcelany Ćmielów. Nie ukrywam, że zestaw Gerlacha jest dla mnie zbyt drogi.
    • mam pytanie, czy jest sens wydawania ponad 2000 zl na piekarnik z funkcjami typu autopilot (piekarnik sam dobiera czas pieczenia, intensywność itp do rodzaju przygotowywanej potrawy, utrzymywanie ciepła i innymi bajerami, czy w praktyce używa się tylko podstawowych funkcji piekarnika. pytam się, gdyż to mój pierwszy piekarnik w życiu i nie wiem czy te funkcje się rzeczywiście przydają..... np taki: www.medialider.pl/piekarniki/bosch-hba-36b650.html
    • Witam, mam zamiar kupic czerwony komplet wypoczynkowy do salonu, w ktorym bedzie tez ciemno brazowy stoliczek i szafka RTV, mam salon z aneksem wiec wydaje mi sie, ze najlepsze beda czerwone meble w kuchni, ale wyspa bedzie stolem wiec chcialbym zeby nawiazywala do mebli w salonie i tu sie zastanawiam jak to bedzie wygladalo, czy czerwone meble pasuja do ciemnobrazowych blatow i czy macie pomysl co zrobic nad blatem... z gory dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się