Forum Czas Wolny, Hobby Samoloty
ZMIEŃ
      dublin

dublin

(5 wyników)
    • Dziś w godzinach przedpołudniowych, samolot B767 należący do węgierskich linii lotniczych Malev zmuszony był do awaryjnego lądowania na lotnisku w Dublinie. Samolot ze 185 pasażerami na pokładzie, pokonywał trasę Budapeszt- Toronto. Piloci maszyny zgłosili w trakcie lotu kłopoty techniczne. Najbliżej położnym lotniskiem był port lotniczy w Dublinie, dlatego na to lotnisko został skierowany samolot. B767 bezpiecznie wylądował na irlandzkim lotnisku. Pasażerowie kontynuowali podróż p...
    • lece w przyszly czwartek - czy ktos moze mi powiedziec jakie samoloty obsluguja ta trase. Moze ktos z wa juz lecial. Ja do tej pory latalam do DUB przez Londyn. Boje sie latac i nawet taka mala zmiana mnie stresuje. Ale co robic-bilety byly tansze niz British czy Aer Lingus.. Ktos mnie pocieszy?;-))) Pozdrawiam i zycze wszystkim Szczesliwych Swiat:-) Julka
    • Dnia 26 maja PLL LOT uruchomił nowe połaczenie lotnicze na trasie Warszawa- Dublin. W swą pierwszą podróż na tej trasie 70-osobowy Embraer 170 zabrał 66 pasażerów. Jest to drugie w tym sezonie, po Wenecji, nowe połączenie zagraniczne z Warszawy uruchomione przez polskiego narodowego przewoźnika. Połączenie cieszy się dużym zainteresowaniem pasażerów zarówno w Polsce, jak i w Irlandii - większość biletów na pierwsze rejsy została sprzedana. Rejsy na trasie Warszawa - Dublin odbywać ...
    • Kiedyś był tu wątek o nowej kampanii reklamowej LOT-u. Poniżej jeden z jej przykładów - reklama z pierwszej strony dodatku Business w niedzielnym wydaniu Irish Times. Reklama jak reklama, ale ciekawe, że LOT kieruje ją do klientów biznesowych (i jak twierdzi tak układał program), a nie do turystów. "New direct connection! Dublin to Poland and back in a day. It's the business. When you need to do business in the heart of Europe, fly LOT Polish Airlines. With our modern fleet, flying ...
    • Dnia 1 czerwca irlandzki narodowy przewoźnik lotniczy przewoźnik Aer Lingus rozpoczął loty z Warszawy do Dublina. Pasażerowie z Polski będą mogli latać do Irlandii we wtorki, czwartki i soboty. Połączenie to jest jedną z 15 nowych tras europejskich, jakie Aer Lingus zamierza uruchomić w okresie najbliższych dwóch lat. Irlandzkie linie lotnicze konsekwentnie realizują proces ujednolicenia i unowocześnienia swojej floty. Obok samolotów boeinga od jakiegoś czasu znaczenia nabierają s...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna