Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      edziecko

edziecko

(5 wyników)
    • Bardzo rozbawił mnie jeden post, który pojawił się na forum edziecko, autorka chce coś sprzedać i pomimo, że forum to nieodpowiednie (na tutejszym forum zostałoby to uznane za kryptoreklamę z naganą), a tam proszę lista chętnych długa nawet sama moderatorka wyraziła zainteresowanie ofertą sprzedającej :-) Wniosek z tego taki, że jak ktoś chce coś sprzedać należy to zrobić w podobny sposób i umieścić na stronie edziecko, bo ludzie tam jacyś tacy bardziej chętni, a moderator nader liberal...
    • Wróciłam po tygodniu nieobecności i oczom wprost nie wierzę, co tu się porobiło z tym przenoszeniem wątków. Ponieważ moderatorka postanowiła sztywno trzymać się odgórnych wytycznych, czym skutecznie utrudnia forumowe życie, a Admin ma to wszystko w nosie (napisałam, ale nawet nie dostałam żadnej odpowiedzi), więc stwierdziłam, że Polak/Polka w końcu potrafi :-) Wobec powyższego ja przynajmniej nie zamierzam wpisywać w swoich postach nazwy miasta. Jeżeli również inni będą tak chcie...
    • Mam pytanie: czy ktoś wie gdzie można dostać tą książkę wraz z płytą? Wszędzie w internecie jest niedostępna:( Czy w związku z mającą się ukazać próbką w grudniowym dziecku, będzie jakieś nowe wydanie tej książki?-na to pytanie może zna odpowiedz szanowna moderatorka? kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,55242,1461235.html
    • zastanawiam się nad leżaczkiem. Odpowiadałby mi taki np. Rocker UC31-Arti jak opisują na tej stronie: serwisy.gazeta.pl/edziecko/1,42715,1858019.html, ale nie mam pojęcia gdzie taki kupić:( W internetowych znanych mi sklepach jak wwww.tanimarket.pl czy www.bobomarket.pl takich z funkcją wibracji nie widziałam. Może któraś z Was wie, gdzie dostanę podobny leżaczek? pozdrawiam M.
    • Użytkownicy forum edziecko. Bardzo proszę o przeczytanie tej informacji przed wysłaniem swoich postów. Forum , na którym się znajdujemy jest przeznaczone do dyskusji na tematy ogólne, czyli takie, których nie możnaby podciągnąć pod inne działy, wymienione w tabeli. Unikajmy poruszania tematów np. o zdrowiu, czy sprzedaży czegoś, itp. Inaczej zawsze będzie bałagan. Forum jest bardzo obszerne i jeśli sami nie zadbamy o jego większą czytelność, to niestety będziemy ciągle skakać po wszystki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się