Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      edziecko

edziecko

(13 wyniki)
    • zapraszam wszystkie mamy na super czat edziecko gdzie mozna porozmawiac o naszych pociechach !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! goraco polecam izapraszam
    • tak , zapomniałam napisac o co chodzi. jutro moja córeczka konczy roczek i wypada sie pozegnac. jak to szybko zleciało, sama nie wiem kiedy. miło było sie spotykac tu, ale mysle ze na edziecku bedzie równie miło. sciskam i do zobaczenia - jak skonczycie rok!
    • Witam Wątek ten będzie bazą najczęściej zadawanych pytań tu na forum. Tytuły kolejnych postów to tematy, a w każdym poście znajdziecie mnóstwo ciekawych linków do artykułów na dany temat jak i do dyskusji, które toczono na forum Mam nadzieję, że przyda Wam się taka baza. Zapraszam do zaglądania tu przed zadaniem pytania na forum. Pozdrawiam i życzę miłej lektury
    • wlasnie weszlam przez przypadek na czat e dziecko i nikogo nie zastalam a szkoda bo mialam cicha nadzieje pogadac z mamami na bierzaco a nie tylko przez listy .mam prosbe dziewczyny jak macie czas to wejdzcie :))
    • Dziewczyny. Chciałam pochodzić z moją 5 miesięczną córką na basen. Cały czas czekałam na możliwość kupienia karnetu. Wyjechałam na 3 dni i po powrocie okazało się, że karnetów już brak:(. W mieście gdzie mieszkam jest tylko jeden basen przystosowany dla maluszków, i 2 szkółki. Bez szans dostać się do jakiejś. Mam pytanie. Czy możemy chodzić na basen indywidualnie? Do tej niecki dla maluszków? Bo bilety i karnety jednorazowe indywidualne są (brak tylko tych do szkółek). Czy któreś z...
    • podawać czy nie podawać? dzidzia ma skończone 7 miesięcy i zaczęłam jej podawać biszkopty, je nawet chętnie, ale mi chodzi o celiaklię. Czy gluten może ją jakoś wywołać. Czy albo dziecko ją ma albo nie i gluten w niczym nie pomoże ani nie zaszkodzi? I jeszcze jedno - czym ta celiaklia się objawia?
    • Witajcie jaki chlebek dajecie maluchom?? zwykly, czy ciemny czy moze jeszcze inny- to tak na początek....dzięki z góry
    • jw. p. MOnika Staszewska napisała, ze jest gdzieś na tym forum, wiecie gdzie?
    • Witam, w tym wątku będą publikowane odnośniki do wątków-odpowiedzi na pojawiające się na forum pytania. Tytuły kolejnych postów to tematy, w postach są linki do odpowiednich wątków, bądź też odpowiedzi. Mam nadzieję, że to ulatwi Wam poruszanie się po forum, czego serdecznie życzę :) Pozdrawiam, driadea
    • Moja mala ma 14 miesiecy, coraz mniej tu znajduje dla siebie tematow, powinnam sie juz chyba gdzies przeniesc- tylko gdzie? Forum regionalne to troche malo...
    • Droge mamy, skąd bierzecie wiedzę na temat rozszerzania diety?? Może macie jaiiś link do stronki z tabelą kiedy jakie produkty wprowadzać??? Z przyjemnością bym skorzystała z rad :)
    • jak to było z waszymi dziećmi,otóż moja 4,5 miesięczna córeczka ma juz prawie zrośnięte ciemię.Jeden pediatra mówi,że to bardzo ładnie,natomiast drugi stwierdza że mam odstawić witaminy bo to stanowczo za szybko..noi kogo tu słuchać?
    • Czy ktoś może podać linka na temat przyrostu wagi niemowląt. Z góry dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się