Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      elektryczne

elektryczne

(6 wyników)
    • Witam czy ma ktoś może schemat układu elektrycznego do SHL M05 jeżeli tak to proszę o kontakt adam-szeliga89@o2.pl GG:6670163
    • Próby reanimacji baterii się nie powiodły:-( , w piątek ma być 20 stopni a mnie krew zalewa, bo najwyżej sobie moto umyje:-( Koledzy i Koleżanki, macie jakiś sprawdzony namiar na sklep internetowy? Dodam ,że potrzebny mi jest akuś YTX20CH-BS wg Yuasy. z góry dzięki i szerokości
    • Kupiłem w tym tygodniu motocykl Wsk Gil. Mam problem bo wyrwałem bo od wieśniaków i będę próbował przywrócić do stanu pierwotnego. Jest mi potrzebny schemat instalacji elektrycznej lub porada kogoś kto ją robił w motocyklu niema nawet najmniejszego śladu kabli nie mówiąc o układach. Mogę kupić cały zestaw kabli za 15 zł razem z przełącznikami ale czy to dobra cena?. Poradźcie coś albo prześlijcie na emalia Maciek.sobol@wp.pl Pozdrawiam
    • posiadam SUZUKI RG 125, taka ładna szosówka wizualnie podobna do GS 500 :))), niestety nie mam iskry na świecy.... w serwisie powiedzieli mi że może to być cewka, impulsator lub moduł... cewke mogli sprawdzić lecz reszty już nie :( eeh... polskie serwisy... nieważne :), poszukóje kogoś z suzuki rg 125 z obojętnego rocznika z okolicy województwa małopolskieg/śląskiego u którego mógłbym sprawdzić moduł... tak mi doradzili w serwisie :) tylko to nie takie proste :( , ewentualnie był...
    • Tak się zastanawiam nad kupnem taniego skuterka, żeby dojeżdżać nim do pracy (8 km) jak jest ładna pogoda. Ale mieszkam w bloku, więc nie mam gdzie go za bardzo trzymać, no bo przecież windą do mieszkanie go woził nie będę. Czy sądzicie, że taki skuterek za 2000 zł nie zostanie od razu zwinięty albo zniszczony? To jedna rzecz. Druga, to czy warto kupiś skuterek elektryczny (codzienne ładowanie akumulatora, ale za to brak wydatków na benzynę no i prostsza konstrukcja, ale osiągi marne). Zazn...
    • gaz ziemny(110)

Czy ktos ma info na temat motocykli z napedem alternatywnym? Jakie sa wyniki testow zanieczyszczen powstajacych w wyniku spalania gazu ziemnego w zestawieniu z benzyna? Interesuje mnie temat. Szczegolnie po obejrzeniu "An incovenient truth": www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3791432.html Artykul na temat gazu ziemnego - paliwa do silnikow spalinowych: www.gazetawyborcza.pl/1,75248,3791432.html "W Europie największą karierę gaz ziemny zrobił w Niemczech, gdzie działa ponad 850 stacji....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się