Dodaj do ulubionych

Elektryczne pytanie 2 ;-)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 19:50
Próby reanimacji baterii się nie powiodły:-( , w piątek ma być 20
stopni a mnie krew zalewa, bo najwyżej sobie moto umyje:-(
Koledzy i Koleżanki, macie jakiś sprawdzony namiar na sklep
internetowy? Dodam ,że potrzebny mi jest akuś YTX20CH-BS wg Yuasy.
z góry dzięki i szerokości
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzakas Re: Elektryczne pytanie 2 ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:01
      Jesli chcesz mam na sprzedanie akumulator 8amperow nowka sztuka na gwarancji do
      zalania elektrolitem kupiony 5 dni temu nie montowany poniewaz do cbr mi nie
      wchodzi ma 14 cm wysokosci a potrzebuje 10.5 cm :/ jesli chcesz moge ci wyslac
      poleconym na moj koszt. Cena 70zl koszty przesylki pokrywam ja dalem za niego 70zl.
      • Gość: jsz Re: Elektryczne pytanie 2 ;-) IP: *.t-mont.net.pl 31.03.09, 20:14
        Gość portalu: Dzakas napisał(a):
        > Jesli chcesz mam na sprzedanie akumulator 8amperow nowka sztuka na gwarancji do
        > zalania elektrolitem (...)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=93365735
        co, hurtownia nie chciała zalanego? :P
        ja rozumiem, że usiłujesz te swoje 7dych odzyskać, ale może bez wciskania kitu
        koledze w potrzebie. kurde, że homo homini lupus est wiedziałem, ale żeby tak
        motocyklista motocykliście świnię podkładał..? :/
        jsz
        • Gość: Dzakas Re: Elektryczne pytanie 2 ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.09, 20:27
          Akumulator jest sprawny a w sklepie nie bylem jutro ide, a wiec w czym problem
          ?? przeciez gowna starego nie wtykam.
    • Gość: Lukas Re: Elektryczne pytanie 2 ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 12:36
      Dzieki Dzakas ale 8 Ah to za mało o 10 Ah. Potrzebuje 18.
      I juz znalazłem, może sie wyrobią do piątku.
      Pozdr
      • Gość: Dzakas Re: Elektryczne pytanie 2 ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.09, 16:46
        Spoko udanej jazdy ja porzyczylem od kolegi akumu i jezdze jak narazie;]
    • Gość: Mirek Re: Elektryczne pytanie 2 ;-) IP: *.agora.pl 01.04.09, 13:35
      Nie ma co, masz refleks ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka