ezoteryka

(13 wyniki)
  • [sonda=Jaka jest Twoja opinia po zapoznaniu się z teorią na stronie www.tezareth.ecom.com.pl ?] [*]Zgadzam się. [*]Neguję. [*]Nie mam zdania. [/sonda] [b]Dowód na istnienie Absolutu i wymiaru astralnego?[/b] [b]Czy jest możliwy?[/b] Przestrzeń astralna … jednych fascynuje, u innych wywołuje uśmiech drwiny. Czy istnieje? Zawsze mamy wątpliwość, lecz mówi się nam: „To kwestia wiary”. Czy na pewno tylko wiary? Czy ktoś może mieć monopol na wiedzę o tym, ...
  • Drogi Angescie! Dzięki za te slowa rozsadku, bowiem mało ich spotykam na takich forach i coraz mniej. Z regóły pełno jest zachęcania do coraz to nowych metod, często niesprawdzonych i niepotwierdzonych realnie. Może warto zacząć temat BHP w ezoteryce, magii, jak kojarzę to w porządnej fabryce od tego zaczyna sie praktyka, a nie od postawienia przy super skomplikowanej obrabiarce. Taką odpowiedź dałem Angestowi na jego bardzo mądry i rozsadny tekst. PROPONUJę ROZPOCZąć TEMAT BEZPIECZ...
  • Rozmawiałam ostatnio z kolegą.Zajmuje się od kilkunastu lat rozwojem duchowym:regresje,modlitwy,medytacje.I bardzo się w to angażuje,nawet za bardzo powiedziałabym. Po ostatniej z nim rozmowie przejęłam sie i zmartwiłam.Opowiadał mi o kosmitach,którzy go w dzieciństwie kilkakrotnie porywali i o czipach w swoim ciele i w głowie.Twierdzi,że kosmici kontrolują jego życie za pom. tych czipów. W kontekście śmierci P.Bożeny Figarskiej zmartwiłam się dwukrotnie.Ezoteryka niesie wiele n...
  • Witam mam pytanie czy praca z czakrami i praktyki tj. wychodzenie z ciala mogą być przyczyną chorób serca? Już niczego nie praktykuje (byla jeszcze magia chaosu.) Miewam czasami dziwne uklucia i skurcze mieśnia sercowego ale najbardziej martwia mnie rzadkie aczkolwiek bardzo frustrujące porażenia przysenne. Przebudzam sie nad ranem i czuje jakby moje serce wyrywalo sie z klatki piersiowej, uderza mocno nierytmicznie, odczuwam strach probuje krzyknac nie moge i oczywiscie mam sparaliżowane ci...
  • Gdybyście mieli wymienić kogoś takiego (lub kilka nazwisk), to kto by to byl? Jacy autorzy książek, jacy redaktorzy czasopism, jacy uzdrowiciele, jacy instruktorzy z różnych szkól, warsztatów, jacy mistycy, jacy ludzie na wysokim poziomie rozwoju duchowego, którzy dzielą się teraz swoją prawdą? No chyba wiecie o co chodzi :)
  • Ktos zna takich?
  • Witam Cichocki Warszawa. Miesięcznik Nieznany Świat Nr. 6 / 222 / z 2009r. str. 60 - 65 Bioenergoterapia miażdżące dowody biofizyczne, kompromitacja opowiastek o złych duchach i rzekomym oszustwie. Wyniki badań były przeprowadzone w różnych ośrodkach naukowych. Mam nadzieję, że ten artykuł spowoduje , że przeciwnicy bioenergoterapii będą musieli się głęboko zastanowić nad swoimi wypowiedziami. Napewno znajdą się przeciwnicy, że i tak nie uwierzą ale forum jest właśnie do WYMIANY ...
  • homoseksualizm? Czy wg nich jest to zaburzenie? Jesli tak, to jakie, czego dotyczy?
  • Film(290)

Moze kogos zainteresuje,polecam www.jp2w.pl/index.html?id=58448&location=f&msg=1&lang_id=PL
  • czy popularny ostatnio ks natanek ma jakies zdolnosci energetyczne, moce itp? czy naprawde dostaje wiadomosci z nieba? jak sadzicie? sprawdziliscie go na odleglosc czy cos?
  • Witam! Mam przyjemność zaprosić wszystkich amatorów magii i ezoteryki do sprawdzenia nowej oferty w Ahunwar. Jeśli ciekawi Cię, co przygotowaliśmy dla Ciebie, przyjdź i zobacz już teraz! Wróżby, magia, rytuały, sklep magiczny => www.ahunwar.pl Zapraszamy!
  • Zapraszamy Was z na ośmiomiesięczne kursy ezoteryczne. W programie naszych zajęć są takie dziedziny wiedzy tajemnej, jak: * ASTROLOGIA, * TAROT, * EZOTERYKA. Na zajęciach z astrologii będziemy uczyć od podstaw interpretacji horoskopów indywidualnych i partnerskich. Kurs Tarota obejmuje symbolikę Wielkich i Małych Arkanów oraz ćwiczenia praktyczne. Na kursie ezoteryki słuchacze zapoznają się z różnymi kierunkami ezoterycznymi, symbolami magicznymi, zasadami bezpiecznego kierowani...
  • Przeżyli piekło na ziemi Porażające historie osób zaplątanych w okultyzm, satanizm i tarota. Nowy program telewizyjny ?Jarmark cudów? pokazuje, że niewinne zabawy we wróżenie, radiestezję, kurs ?pozytywnego myślenia? czy bioenergoterapię mogą skończyć się koszmarnie. To była moja ostatnia deska ratunku, jakaś modlitwa, ale ja nic nie pamiętałam ? opowiada kobieta, psycholog, w odcinku o kartach tarota. ? Jedyne, co mi wtedy przyszło, to ?Ojcze, ratuj!?. Po prostu ?Ojcze, ratuj!?. I ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się