Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      filadelfia

filadelfia

(13 wyniki)
    • Czy ktos wie jak najtaniej dostac sie z Nowego Jorku do Filadelfii?
    • Szukam osob ktore byly w Filadelfii i moga mi cos na ten temat powiedziec
    • Bede przejazdem w Filadelfii i chcialabym spedzic tam pare godzin i "zaliczyc" najwazniejsze atrakcje turystyczne. Mozecie mi poradzic co warto zobaczyc w tak krotkim czasie? dziekuje
    • Jak w miare tanio dotrzeć do filadelfii. Jakie przesiadki, czy lotnisko w NY, jaka linia lotnicza, ewentualne przesiadki. Pozdro
    • Witam! prosze o namiary na niedrogi hotel w foladelfii.. Dzieki z gory.
    • Witajcie, czy mieszka ktos z Was w Filadelfii? Bede tam sluzbowo przez dwa miesiace od polowy wrzesnia i chcialabym zadac kilka pytan (krotkich :) osobom tam mieszkajacym. Gdzie ewentualnie zamieszkac? Co koniecznie zobaczyc? Gdzie jesc? Itepe. Informacje z przewodnikow mam juz za soba. Pozdrowienia, Ewa.
    • Leci ktoś? Ja mam takiego stracha, że hej. Nie znam niemieckiego a z angielskim też kruchutko. Raźniej by było z jakimś Polakiem:), bo nie wiem czy dam radę na lotnisku i to jeszcze niemieckim(lecę pierwszy raz)
    • do Kiko(8)

Czy ty sie logujesz z Philly? Jesli tak, bylabym wdzieczna za kilka slow o tym co warto tam zobaczyc. Bede tylko jeden dzien, wiec nie za wiele czasu. Pozdrawiam
    • Bede tam pare dni w grudniu i zastanawiam sie co warto zobaczyc i ew czy sa jakies godne polecenia sklepy (glownie interesuja mnie ciuchy i buty) ;-)
    • ciezko cokolwiek znalezc chodzi mi o miasto filadelfia w stanie pennsylvania tak samo malo info w necie na temat samego miasta co warto zobaczyc itp pomozcie w niedziele sie tam wybieram :) pozdr
    • Witam, Ktoś rezygnuje z wyjazdów do US czy Kanady ? Ja lece w niedziele do filadelfii ale żona spanikowana strasznie. Media nas karmią papką , może im ktoś za to płaci pzdr G.
    • Co powienienem zobaczyć w czasie weekendu będąc w tej okolicy?
    • Czesc, W sierpniu wyruszam samochodem z Medison do Chicago, a potem NY, Philadelphia. Na temat atrakcji w tych miastach znalazlem sporo w przewodnikach. Co, Waszym zdaniem, warto odwiedzic po drodze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się