Gość: pliszka IP: *.aster.pl 16.02.09, 15:17 Witam! prosze o namiary na niedrogi hotel w foladelfii.. Dzieki z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pupcia Re: filadelfia IP: *.235.90.198.Dial1.Orlando1.Level3.net 17.02.09, 02:53 ...w "foladelfii" nie ma zadnych hoteli.....masz kompa to do "roboty"... Odpowiedz Link Zgłoś
lasvegasman Re: filadelfia 17.02.09, 04:25 Gość portalu: pliszka napisał(a): > Witam! > prosze o namiary na niedrogi hotel w foladelfii.. > Dzieki z gory. To wedlug "poprawnej polskiej wymowy". ;)))) Ciekawe, co na to powiedza: a.soltero, nuba3, frequentflyer i inni frequentfrajerzy, ktorzy wyzywaja sie na Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylyrodak Re: filadelfia - WSTYD ! IP: *.91.103.61.Dial1.Orlando1.Level3.net 17.02.09, 06:07 ...ta "nowa polska" to niestety nie ta Polska z lat mojej mlodosci, ci "obecni" rodacy to fala bufonow, niedouczkow, profanujacych i kompromitujacych jakze urokliwy jezyk polski... ...nawet "spece" jak dziennikarze tez operuja jezykiem ktory jest nie tylko wypatrzony ale takze bezsensowny...wystarczy poczytac codzienna prase polska lub wpisy na tym Forum tych co pytaja "ile pieniadzow na pobyt"...na pocieszenie Dollar juz w wymianie 2.75 PLN tak wiec szczekajace "pitbule" gdzies tam z okolic Gdyni (chello et al) zwinely ogony pod siebie...juz nie jezdza na zakupy "do Czykagu" czy po perfumy do Macy's... ....biedna holota zarowno intelektualnie jak i materialnie ale za to jak uparta i zadziorna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pliszka Re: filadelfia - WSTYD ! IP: *.aster.pl 17.02.09, 09:27 Dzieki za obszerne wypowiedzi, ale niewiele wniosly, przynajmniej dla mnie. Jakby kto mial cos do powiedzenia na temat hoteli to chetnie poczytam. A jak ktos sie nudzi i wypisuje pierdoly to moze warto by przeniesc sie na inne forum, he? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: filadelfia - WSTYD ! IP: *.acn.waw.pl 17.02.09, 23:07 Gość portalu: bylyrodak napisał(a): > .. wypatrzony ... wypatrzony zaiste! tu błędy i wypaTRZenia a obok wymądrzanie się o urokach języka! jak sam piszesz, WSTYD! sjp.pwn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
frequentflyer Re: filadelfia 17.02.09, 14:00 ja myślę że to literówka, mniejszy grzech niż brak polskich znaków. a za znalezienie choćby jednego mojego postu na forum Polonia - nagroda. nie znajdziesz - odszczekujesz. zresztą nie znajdziesz i gdzie indziej any wyzywania ani wyżywania z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
smithandwesson Re: filadelfia 17.02.09, 20:10 frequentflyer napisał: > ja myślę że to literówka, mniejszy grzech niż brak polskich znaków. > a za znalezienie choćby jednego mojego postu na forum Polonia - nagroda. nie zn > ajdziesz - odszczekujesz. zresztą nie znajdziesz i gdzie indziej any wyzywania > ani wyżywania z mojej strony. Brak polskich znakow nie jest tak istotny, poniewaz kazdy wie o co chodzi. Brak poprawnej pisowni wskazuje na umiejetnosci piszacej osoby. W twoich postach widzi sie brak poprawnej umiejetnosci uzywania duzej litery. Po kropce zawsze uzywamy duzej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylyrodak Re: napewno tak.... IP: *.91.101.81.Dial1.Orlando1.Level3.net 17.02.09, 22:20 ...Swieta racja, smithandwesson ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frequentflyer Re: napewno tak.... IP: *.acn.waw.pl 17.02.09, 23:00 po napisanym łącznie "napewno" daj sobie spokój na jakiś czas z dyskusjami o języku, to i mniejsza będzie kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sralimazgali Re: napewno tak.... IP: *.235.90.215.Dial1.Orlando1.Level3.net 18.02.09, 00:26 ...wez sobie igle z nitka i przyszyj "na" do "pewno" i urznij sie w "sztok" z radosci bo masz racje ale co z tego ?....happy ?...ccwd... Odpowiedz Link Zgłoś