Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      fora eksperckie

fora eksperckie

(15 wyników)
    • Pytam tu, bo nie wiem, gdzie indziej... Chodzi o forum eksperckie "Decoupage": forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=878 Pani ekspert niestety od dawna sie na nim nie pojawia, od poczatku byly watpliwosci, czy jest sens istnienia takiego forum, gdyz na forum prywatnym "Piekne ozdoby wlasnorecznie" i fotoforum: "Rekodzielo i ozdoby" Mozna wlasciwie znalezc mase informacji, poza tym znacznie wiecej dziewczyn tam zaglada. NA "decoupage" pytalam, czy bylaby mozliwosc przyszpilic na gorz...
    • Dlaczego od paru miesięcy, potrzebujący pomocy dla chorych zwierząt są pozostawienie sami sobie? Dlaczego nie ma na ten temat ani słowa wyjaśnienia oraz określenia terminu powrotu ekspertów?!!
    • Gdzie jest forum eksperckie o żywieniu? Dwa dni temu na e-dziecko widziałam takie forum i nagle zniknęło. Czy ja mam przywidzenia? Pzdr, Marta
    • Nowy ekspert się obija od samego początku. Jakie są możliwości nakłonienia Pani Bukowskiej do dania głosu? Do kogo trzeba napisać żeby coś zaczeło się tam dziać?
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=867&s=3 na pierwszych 4 stronach forum nie ma nawet 10 "ptaszków" z odpowiedziami ekspertów, a ich ostatnie wypowiedzi pochodzą w sumie sprzed blisko miesiąca. Czy to forum działa jeszcze czy to koniec działalności ekspertów ?
    • nie ma ekspertów? ... więc po co?
    • Chyba zapomnieliscie nadac komputerowi p. Krzysztofa Kiniorskiego odpowiednich uprawnien tak, aby jego nick pokazywal sie na czerwono, a watki, na ktore odpowiedzial, byly odfajkowane. Pozdrawiam!
    • Uprzejmie proszę o usunięcie forum Ortografia z działu Eksperckie. Pani Teresa Kruszona zakończyła swoją działalność ekspercką w dniu 16 stycznia 2007. Notka zamieszczona na głównej stronie tego forum, iż ekspert odpowiada "na bieżąco" jest jawną kpiną z czytelnika. Mam nadzieję, że fakt, iż pani Teresa kruszona jest "naszą 'Gazetową' specjalistką" nie będzie miał wpływu na decyzję Administratorów Forum. Nie utrzymujemy fikcji! Nie wprowadzajmy w błąd forumowiczów! Z poważaniem, Kornel
    • ... na głównej stronie Forum (dotyczy for eksperckich) są umieszczone skróty do tak niewiarygodnie popularnych for jak : • Finansowanie małych i średnich przedsiębiorstw ( 499 wpisów ) • Komputer w firmie (127) • Mieszkaj wygodnie (207) • Waluty (157) A nie ma tych najpopularniejszych w których wpisy idą w dziesiątki tysięcy. • Ogród (33930) • Wspólnoty mieszkaniowe (21649) Czy to jakaś polityka z wyższej półki ??? Jeśli nie to u...
    • A ja w sprawie forum "zdrowie kobiety" i Pani Doktor, która bywa tam ekspertem, chociaż chyba powinna być, a nie bywać. W porównaniu z innymi forami eksperckimi liczba niebieskich ptaszków jest śmiesznie niska. Poza tym, Pani Doktor odpowiada tylko na pytania z pierwszej strony, więc na odpowiedź na pytanie zadane w piątek nie ma szans, ponieważ Pani Doktor pojawi sie na forum dopiero w poniedziałek, kiedy pytanie zdąży zjechać na drugą albo i trzecią stornę. Wszystkie rozumiemy, ...
    • ...zeby odpowiedziec na post???? od kiedy?
    • Dlaczego admini ignorują prośby użytkowników o zmianę mylącej nazwy forum "Ogrody"???
    • Na forach eksperckich często zapytania na poważne tematy zostają bez odpowiedzi. Najczęściej wynika to z nieznajomości tematu. To zauważalne jest na większości f.eksperckich. Jest jednak chlubny wyjątek. Duże brawo dla Pani doktor Moniki Antepowicz, która jako jedyna umiała napisać, że temat jest jej mało znany i poleca bezpośrednią konsulatację ze specjalistą.
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=291 Czy istnieje możliwość odblokowania ww. forum? Nie każdy chce pisać na ten temat na forum prywatnym. Dziękuję.
    • jeszcze dzis bylo i zniknelo. co sie stalo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się