ft3

(5 wyników)
  • pisze w imieniu dziewczyny, ktora nie ma dostepu do internetu. Ostatnio robila ona badania i choc liczb nie pamietam, to wiem, ze bylo to mniej wiecej tak: tsh w srodku normy ft4 w srodku normy ft3 idealnie na gornej granicy (4,1 pg chyba) Lekarz powiedzial jej, ze nie ma sie czym przejmowac, ale ona wciaz sie tym zamartwia. Chcialabym jej pomoc, ale kompletnie sie na tym nie znam... :( Czy to jest ok?
  • Czy są jakieś okreslone dni, czy moge je zbadac w obojętnie ktorym dniu cyklu? Zapomnialam spytac lekarza :(
  • hej dziewczyny miesiac temu skoczyla mi prolaktyna z ok 15 na 37 , a dzisiaj odebralam wyniki i tsh ktore od paru miesiecy utrzymywalo mi sie w ok 1,8 - 2,0 skoczylo do 7,9. teraz to jzu wogole moge pozegnac sie ze staraniami , ale skad taki skok ? nie zmienialam dawki letroxu.
  • Witam! Od 3 miesięcy biorę Letrox 25. Po miesiącu przyjmowania TSH spadło z 4,19 do 3,50. Mały sukces, ale ucieszył Po kolejnym miesiącu zrobiłam badanie i okazało się, że TSH skoczyło do 4,50 Nic już z tego nie rozumiem Dziś 1 dc i w tym cyklu mam zacząć przyjmować CLO. Zastanawiam się tylko, czy przy takim TSH jest sens?? Dodam, że owu mam naturalną a Clo przepisała mi endo-gin, bo stwierdziła, że moje pęcherzyki za słabo rosną.
  • Dziewczyny, mam wynik tsh i jest o.k czyli 0,92. Czy w związku z tym powinnam robić dalsze badania dot. taczycy np p-c przeciwtarczycowe TG i TPO czy dać spokój? Proszę o odp. bo szykuję się na jutro a badanka jak są zbędne to trochę kasy zostanie w kieszeni:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się