Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dodatki z gazety

26.05.06, 18:27
    Ostatnio zauważyłam, że na rynku jest bardzo dużo czasopism, w nich coraz to
    nowsze i lepsze dodatki, kilka lat temu były to zdecydowanie badziewia, a
    dziś jest w czym wybierać. i tak się zastanawiam, nie chce kupować każdej
    gazety, a podoba mi się w "przyjaciółce" torba - np. na plażę w sam raz,
    ładna kosmetyczka i portfel jest też w "tinie", a w "olivi" bardzo fajny
    zegarek. Zastanawiam się czy lepiej opłaca się kupić torbę czy kosmetyczkę i
    portfel:)?A tak wogóle podobają Wam się te dodatki o których piszę?
    Pozdrawiam. Może ktoś jeszcze z Was widział coś ciekawego?Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:30
        na ogół mi się nie podobają, myślałam o klapkach do "Twojego Stylu", ale nie
        mogłam znaleźć dużych
      • en.de Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:31
        Do mnie nie trafia. Zazwyczaj dodatki są badziewne, kiepsko wykonane, a poza tym
        to masówka. Nie chcialabym spotkać siedmiu panienek w takich samych japonkach
        "Twojego Stylu" na ulicy.
        • kochanica-francuza Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:37
          en.de napisała:

> Do mnie nie trafia. Zazwyczaj dodatki są badziewne, kiepsko wykonane, a poza ty
          > m
          > to masówka. Nie chcialabym spotkać siedmiu panienek w takich samych japonkach
          > "Twojego Stylu" na ulicy.

nie martw się, w japonkach nigdy na ulicę nie wychodzę ;-)
        • sloneczko2812 Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:37
          Ja nie zauważam aby ktoś miał jakiś dodatek z gazety, bo jest tego tak dużo i
          co chwilę coś innego wychodzi, że nie sposób "śledzić" na bieżąco co jest w
          jakiej gazecie. A niektóre spotkałam się z tym że niektóe rzeczy są po
          przystepnej cenie i dość dobrze wykonane.
          • sloneczko2812 Re: Sory miało być niekiedy:) 26.05.06, 18:38
      • cioccolato_bianco Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:39
        paskudztwa.
      • en.de Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:40
        Uff, to mi ulżylo, u mnie na roku zrobil się teraz taki trend, na 28 kobit 3 w
        czwartek przyszly w japonkach TS. stąd ta moja awersja :)
        • kochanica-francuza Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:48
          en.de napisała:

> Uff, to mi ulżylo, u mnie na roku zrobil się teraz taki trend, na 28 kobit 3 w
          > czwartek przyszly w japonkach TS. stąd ta moja awersja :)

nieee, ja japonki noszę wyłącznie w domu bądź na basen

zresztą zdaję sobie sprawę z ich jakości i urody ;-)
          • sloneczko2812 Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:54
            Są też np. takie "japonki", które nadają się do wyjścia na spacer lub na
            imprezę, mi podobają się Scholla w kolorze srebnym z cekinami lub z cieniutkim
            paseczkiem, złote Aldo.
            • kochanica-francuza Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 18:55
              sloneczko2812 napisała:

> Są też np. takie "japonki", które nadają się do wyjścia na spacer lub na
              > imprezę, mi podobają się Scholla w kolorze srebnym z cekinami lub z cieniutkim
              > paseczkiem, złote Aldo.

To prawda. Jednak z zasady nie pokazuję stóp społeczeństwu. Paskudnie bym się
              czuła, więc zapierniczam w krytych butach, a tu gorąco, brrr, nie znoszę lata.

Wczesna jesień to jest to!
      • mena122 yyy. 26.05.06, 19:36
        ja się chyba nie przekonam nigdy do dodatków z gazety.Nawet najładniejszych.
        "z gazety"
        • ap77 Re: yyy. 26.05.06, 19:38
          W ostatnim Poradniku Domowym sa super szale! Amarantowy jest naprawde piekny!
          • srebrna_smuga Re: yyy. 26.05.06, 19:46
            mnie te dodatki nie przeszkadzają i sama czasem coś dla siebie wybiore. Zazwyczaj to jakaś torebka albo pasek czy szaliczek :)
      • n_nicky Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 19:51
        nie podobają mi się. Mnóstwo kobiet ma pasek z któregoś z wydań Glamour, japonki
        z TS i torbę z Gali (no, ta mi się podobała, ale nie chcę mieć torby, którą ma
        połowa ulicy...). Zazwyczaj dodatki są strasznie tandetne.
      • rozowa.blondynka Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 20:08
        Może powiecie,że jestem snobką, ale nie znoszę takich dodatków(mimo wszystko są
        jednak rozpoznawalne). Nawet jeśli są nienajgorszej jakości, wygląda to
        nieelegancko(chyba że do noszenia np.po domu).
        • pump_it_up Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 20:26
          filmy sa spoko, mam million dolar hotel i greece:D z gazety:P
          • rozowa.blondynka Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 20:36
            A ja mam metalowe pudełko po sercu z piernika, w którym trzymam igły i nici.
            • magdaksp Re: Dodatki z gazety 26.05.06, 21:23
              wogole nie kupuje gazet zdodatkami typu torebki czy zegarki.mam tylko etiu na
              plyty z glamour ale wsumie jest kiepskie bo misie rozwalilo.chociuaz wole jak
              kobity noszą te torby zgazet na zkupy niz plastikowe siaty.ostatnio widzialam
              torebke z elle czarna i rozowa i wsumie fajne ale niewmoim stylu
              • bezsenna Re: Dodatki z gazety 27.05.06, 19:25
                O ja też mam awersje do dodatkó z gazety. Raz ,że nie znosze tych
                wszechobecnych logo,a dwa nie lubię nosić czegoś,co ma połowa osób na mym
                osiedlu-starych czy młodych :/

Naprawdę -nie wiem co to by musiało być,żeby mnie zachęciło
                • kookla Re: Dodatki z gazety 27.05.06, 22:30
                  To ja tak jak wiekszość: nie cierpię kiedy idę ulicą i jakś dziewczyna ma taką
                  samą rzecz jak ja. Więc nawet jak jakiś dodatek z gazety mi się bardzo podoba to
                  i tak boję się w nim wyjść na ulicę:))) Dlatego cieszę się, że teraz można kupić
                  gazetę bez dodatku po niższej cenie bądz z prezentem po wyższej, myślę że tak
                  jest najlepiej!
                  • yavanna86 Re: Dodatki z gazety 28.05.06, 17:39
                    kupuję czasem filmy.i mam torbę sztuk jeden,na zakupy do sklepu na rogu,z
                    Twojego Stylu:P
                    • vivis_cortez Re: Dodatki z gazety 28.05.06, 17:43
                      Absolutnie, ale to absolutnie nie interesują mnie dodatki do gazet.
                      Jakiekolwiek by były
                      • paulinaa Re: Dodatki z gazety 28.05.06, 19:12
                        podobala mi sie torebka, ktora byla jakis czas temu w gali. ale z powodow
                        wymienionych przez kolezanki wyzej nie kupilam jej;)

dobrze, ze wiekszosc gazet mozna kupic bez dodatkow po nizszej cenie,
                        aczkolwiek Pani i twojego Stylu to nie dotyczy:/ I np. lezy teraz w piwnicy
                        para japonek z TS, z ktorymi nie wiadomo co zrobic:/
                        • shava Re: Dodatki z gazety 28.05.06, 19:20
                          A ja cóż trafiłam kiedyś na jedną ciekawą rzecz z gazety,której nie spotkałam u
                          żadnej innej kobiety.Jest to czarny aksamitny woreczej,haftowany w złote i
                          czerwone orientalne wzory.Trzymam w nim moje bransoletki.A co ciekawsze bardzo
                          spodobał się mojej koleżance,która ubiera się wyłącznie bardzo drogo i markowo;)
                        • hratli paulinaa 28.05.06, 19:43
                          oddaj do pck - wrzuc do jakiegos konteneru. i po sprawie
      • r.richelieu Re: Dodatki z gazety 28.05.06, 19:41
        Jedyne dodatki, które lubię, to filmy
      • deczko Re: Dodatki z gazety 29.05.06, 12:13
        Moim zdaniem elle dodawala bardzo ladne torby. Dotad widuje panie z takimi
        torbami. Ja sama kupilam moze ze dwie torby elle i nie wstydzilam sie w nich
        nosic, np. notatek na studia, bo tak traktowalam te torby. Lepsze sa niz
        reklamowki, badz papierowe torby z zary, solara itp. Teraz bardzo rzadko kupuje
        gazety z dodatkami, przeciwnie, ja nie chce dodatkow, a np. uroda miala taki
        czas, ze mozna ja bylo kupic tylko z filnmem, wiec nie kupowalam! Na szczescie
        poszli do rozum do glowy i wydaja ja takze bez dodatkow w przystepnej cenie,
        chyba 5,99. Teraz beda dodawac taka duza torbe, przyda sie na plaze, jak bede
        wczasowac ;))
        • sumire Re: Dodatki z gazety 29.05.06, 12:22
          no właśnie, na plażę :))
          pamiętam, że kiedyś jakieś babskie pisemko - nie pomnę w tej chwili tytułu -
          dodało nadmuchiwaną poduszkę, żeby się wygodniej leżało na słońcu. akurat wtedy
          wyjeżdżałam w ciepłe kraje i mój troskliwy ojciec specjalnie dla mnie to
          kupił... niestety nigdy nie zostało użyte :)

magazyny dla kobiet kupuję średnio dwa razy w roku i dodatki mnie nie kuszą -
          chyba że filmy. to tak. kupowałam też GW z przewodnikami, chociaż przewodniki
          nie były najlepsze.
          ale wiem, że na drugim biegunie są panny, które kupują gadżety z dodatkami w
          postaci gazet i bardzo wątpię, czy chociaż jeden artykuł udaje im się
          przeczytać. ważne, że mają różową parasolkę, próbkę kremiku pod oczy, szaliczek
          we wzorki...
          • kacza.zupa Re: Dodatki z gazety 29.05.06, 13:25
            co roku kupuje TS tylko dla kalendarza, jest swietny, ma idealny rozmiar
            torebkowy i uklad stron.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka