Forum Czas Wolny, Hobby Militaria
ZMIEŃ
      genialny

genialny

(11 wyników)
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4868801.html ja o tym pisalem zaraz po katastrofie, im dojscie do tego zajelo 2 dni.Pogratulowac.No i ten kolek szczyglo znowu sie wypowiada.To ze cos nie jest zabronione nie znaczy ze jes wskazane.Rzucic sie pod pociag tez mozna tyle ze odbija sie to niekorzystnie na zadrowiu.I jak juz pisalem wczesniej: jakos nie wyobrazam sobie wspolnego podrozowania po Stanach calego dowodztwa NORADu w jednym samolocie.To juz by te obsmiewane przez n...
    • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7690724,Genialny_matematyk_odrzucil_milion_dolarow_nagrody_.html 44-latek nie przyjął jednak oferowanej przez amerykański Instytut Matematyczny Claya nagrody w wysokości miliona dolarów - podaje brytyjski "Daily Mail Perelman mieszka w małym, opanowanym przez karaluchy mieszkaniu w Sankt Petersburgu. - Mam wszystko, czego potrzebuję - powiedział dziennikarzom przez zamknięte drzwi.
    • Sława! www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=96&ShowArticleId=67083 Forum Słowiańskie gg 1728585
    • Jak szybko i tanio przystosować pojazd pancerny do pływania? www.pansarmuseet.se/72-2.jpg Szwedzi zawsze potrafią znaleźć rozwiązanie :)
    • www.victoria-film.com/index_pl.html Jesli to sie uda, to wyjdzie cos niesamowitego. Sam pomysł najpierw ksiązka, jej wydania, w tym audio, coby zarobic kasę i napedzić widzów jest genialny. Na prawdę jestem ciekaw jak to wyjdzie. Coz Mel Giboson jako Sobieski. To moze być zarąbiste. Ach i niech nikt nie pieprzy, że jakis kryzys nas złamie!!!!))))))
    • To dla przypomnienia 'genialnego wynalazku rosyjskiego'. Jak wiadomo, lokomotywę parową wynalazł syn rosyjskiego maszynisty. Ponizszy tekst jest z 1999 roku. Pozniejsze dzieje tego 'wynalazku' opisze pozniej. Russian Stealth? Better, Cheaper Than US Version? ITAR-TASS Information Agency Research team at the Research Center named after M.V. Keldysh has developed new technologies allowing dramatic decrease in aircrafts' radar observability. Russian approach to low observa...
    • Amerykanski konstruktor czolgow Christie rozpoczal budowe szybkich czolgow kolowo-gasienicowych. Mialy one osiagac predkosc 180 km/h. Wyposazone w skrzydla mialy przelatywac nad liniami wroga i atakowac z tylu. Konstrukcje Christiego zakupily inne kraje i wiele czolgow jest odleglym potomkiem czolgow Christiego; mi.in. prototyp polskiego czolg szybkiego. Ciekawe, ze ruskie konstrukcje tez wzorowaly sie na Christie. Rosjanie kupili 2 czolgi i wykorzystali oba do prob. Czolg BT a po ...
    • Niepotrzebne nam Migi 29,ani leopardy ani F16.Wystarczy nam drużyna dresiarzy aby Putin się zdenerwował.
    • www.jed.simonides.org/tanks/tango-numbers-su/t-55_series/achzarit/achzarit_002.jpg Silnik niby z tylu ale wlaz tez.
    • Bat bomb en.wikipedia.org/wiki/Bat_bomb W końcu chciano przesyłać na wrogie terytoria zarażone gryzonie - czemu nie nietoperze zapalające. Na link naprowadził mnie poszukiwacz dowodów na... sztuczna mgłę.
    • www.sei.cmu.edu/programs/acquisition-support/presentations/gallagher/tutorialmod1.pdf proponuje zerknac na stronke 21 prezentacji. To tak jakby ktos mial pytanie dotyczace dlaczego F-22 tyle umie - ( bo go programuja Hindusi ;D )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się