Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      genialny

genialny

(4 wyniki)
    • Słuchajcie- mam pomysł! Piszcie kiedy macie matury ustne z języków obcych, bo mój porofesorek powiedział nam dzisiaj że w całym kraju są tylko jedne zestawy matur, dlatego jak wiadomo powtarzają się one w różnych szkołach. Jak już będziecie po wszystkim, to piszcie o co was pytali i na co trafiliście.
    • ja mam takie wyniki biol podst 90 % roz 78% chemia podst 90% roz 53 % fizyka podst 60% roz 16% bez kitu myslalam ze to nie jest źle ale jak czytam co tu wszysycy pisza to sie załamałam :( u mnie szkole to jestem jedna z lepszych :(
    • Czytam to forum od paru miesiecy.przezyłam "przezywanie"nowej matury.próbne ,teraz ustne i wiecie co nie spotkałam sie (no moze nie tak do konca)z postami mówiacymi np.nie ucze sie w ogóle,nie zdałam próbnej,zadawałem podst angielski i dostałem 50%,chce isc na marketing i zarzadzanie albo do jakies wyzszej szkoły zawodowej.nie ma tu przecietnych uczniów ,którzy mieli sr. 4,0 zdali próbny polski na 45% i nic nie umieja z historii???gdzie sie nie popatrze to sr. 4,8, madcyna ,socjol...
    • nei chodzi mi o to żeby ktoś mnie pocieszał... skoro mi poszło kiepsko ale chciałabym realnie ocenić szanse dostanmia sie na studia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się