genialny

(7 wyników)
  • pomyslalam, ze moglabym zmienic prace. rozmawialam o tym z moim przyjacielem i on polecil mi robienie tego co on. i tak sie teraz zastanawiam nad tym, czy moglabym zostac opiekunem osoby niepelnosprawnej. mam doswiadczenie w prowadzeniu domu:), robie prawo jazdy, jestem cierpliwa i spokojna(przynajmniej na pozor). on polecil mi swoja agencje, ktora przeprowadza bezplatne kursy przed podjeciem takaiej pracy. no i pomyslalm, ze to jest dobry sposob, zeby dac z siebie cos komus p...
  • Warto przeczytać. Ma chłopak talent. Niektóre blogi czyta się lepiej niż te wszystkie przereklamowane bestsellery. Czasem nie rozumiem wydawców. homunk.blox.pl/html
  • Zacznę wieszać sobie na ścianach głowy facetów, którzy mnie nie chcieli (zaprosić gdzieś, całować, kochać i rozpieszczać). Wymierający gatunek to nie jest, wprost przeciwnie, więc mogę ich wieszać bezkarnie :P Mam już kilka eksponatów i zapewne dojdą kolejne. A w ogóle mam manię prześladowczą. Idę ulicą i wydaje mi się, że ludzie się na mnie gapią.
  • pozytyw(5)

pozytywem wczorajszych pożałowania godnych wydarzen przy okazji Polska- Anglia jest powstanie tego fimiku, swietne zmontowanie i podłożenie genialnej muzyki
  • Zasłyszane na ulicy: "I mówię do niej: Lachon, nie chcę z tobą być i chuj". Urocze, prawda? I genialne w swej prostocie.
  • a teraz mi ludziołki wytłumaczcie dlaczego to taki genialny film i o co w tym wszystkim biega? :)
  • Uwielbiam tańczyć, zauważam, że im jestem starsza ;) tym bardziej cenię sobie taniec z partnerem, te obroty, piruety, wyczucie rytmu... No i wybrałam się wczoraj na imprezę, bez większych oczekiwań w tym względzie, bo wybierałam się sama, i proszę, bite 2 h spędziłam wywijając na parkiecie z człowiekiem ot tam poznanym (przy muzie zgoła genialnej, to przyznać muszę) Zdarza się wam tak czasem? Z Niespodzianym Nieznajomym przetańczyć noc, lub jej część, ot?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się