genialny

(5 wyników)
  • rozjebało mnie to ... bez konieczności posiadania uprawnień !!!!!!! umiejętność obsługi koparki!!!!!!! Pomocnik operatora koparki - ofpr/10/1257 * praca jednozmianowa * umowa na okres próbny * umiejętność obsługi koparki, bez konieczności posiadania uprawnień * minimum prawo jazdy kat. B * wynagrodzenie 9 - 10zł./netto/godz. CV proszę przesyłać na e-mail: armat.fm@poczta.fm z dopiskiem "praca -pomocnik operator" " ARMAT" - F.H.U
  • Tyle lat zmarnował! Nóż się w kieszeni otwiera! Chyba pójdę w piątek na Rynek podziękować naszemu genialnemu władcy. www.nww.pl/index.php
  • Czy moze ktos powiedziec cos na temat Jana Wysoczanskiego za Swiebodzic???
  • miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2867864.html?nltxx=1077917&nltdt=2005-08-13-02-05 Prokuratura odmówiła wszczęcia postępowania w sprawie pubu PRL mih 12-08-2005 , ostatnia aktualizacja 12-08-2005 21:04 Właściciele pubu PRL nie odpowiedzą przed sądem za wieszanie w lokalu portretów komunistycznych przywódcówDoniesienie na właścicieli PRL-u złożyli pod koniec maja członkowie stowarzyszenia Młodzi Konserwatyści. Uważają, że wieszanie portretów Mao Tse-tunga, Stalina czy Pol-Pota w p...
  • Witam i pozdrawiam Mam pewien problem z odnalezieniem ulicy Roli Zymierskiego, szukałem w planach i nic, nie wiem czy ta ulica obecnie sie tak nazywa, czy nazywała sie kiedyś.Za odpowiedzi dziekuje serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się