Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      genialny

genialny

(12 wyniki)
    • ten szampon nie zawiera wysuszającego i drażniącego skórę detregentu. Efekt - włosy są twarde, wyczuwalne, że się tak niefachowo wyrażę. I to nawet cienkie włosy jak moje! Ponadto szampon bez SLS nie wysusza skóry i włosy można myć co 3-4 dni. Mój kupiłam w sklepie z art. fryzjerskimi, wiele firm produkuje takie szampony.
    • Czy ktos wie gdzie (i czy..) można w Polsce kupić nowy podkład YSL - energie teint? Własnie kończę próbeczkę i jestem zachwycona! dziękuje za info:-))
    • Nie jestes zadowolona ze swojego peelingu? Każdy jest dla Ciebie zasłaby? Masz wrażenie, że skóra przed i po peelingu jest wciąz taka sama? Drobinki ścierające są zbyt delikatne? Jeśli na większość pytań odpowiedziałas twierdząco, znaczy, że masz ten sam problem co ja ;) A ja znalazłam juz rozwiązanie - peeling drobnoziarnisty DAX Cosmetics. Po prostu rewelacja. Drobinki sa tak mocno ścierające i tak przynemnie złuszczaja naskórek, że to aż czuć pod palcami ;] Peeling jest niby dla cer...
    • Chciałaby się podzielić swoim odkryciem:) dla mnie genialnie! Nie potrafię sama zrobić takiego makijażu a na imprezę wg mnie super:) youtube.com/watch?v=UmFEeI1p92M&feature=related
    • Chciałam ogłosić, że Merz Special po miesiącu stosowania poprawił mi stan skóry i zahamowal wypadanie włosów.Próbowałam wczesniej skrzypovity, silicei, maxovitu i nic. Na paznokcie niestety nie podziałał, tu lepszy był skrzyp polny. Bużka wszystkim!!
    • W życiu nie miałam takiego kosmetyku jak płatki owsiane!!!! I ta cena! I ta wydajność! Po jednym użyciu (i nieprzespanej nocy) TAKA poprawa!!! Ale czy są jakieś przeciwwskazania co do częstości używania? Widzę, że przy intensywnym używaniu NIECO wysusza skórę (ale jakie oczyszczenie!), ale 1-2 razy na dzień to za często? (przy skórze problemowej, trądzikowej, bliznowej, przebarwionej i czego to ja jeszcze na tej buzi nie mam...)
    • Cześć, Mam ogromną prośbę: mianowicie potrzebuję pudru w kaminieniu którego podstawową zaletą ma być to, żeby nie złaził i co najważniejsze-nie zostawiał śladów na ubraniach. Może być lekko matujący. Ale najważniejsze jest jedno: ma jak beton zastać na twarzy i nie robić śladów na bluzkach, apaszkach itp... zresztą same wiecie. pozdrawiam
    • hm.na zmarszczki,przebarwienia,slady po tradzikuczy to prawda?robila sobie ktoras IPL? podobno to pomaga,jest nie tak inwazyjny jak operacja i bardzoiej skuteczny od mikrodermabrazji itp.pomozcie
    • Muszę podzielić się z Wami moim ostatnim kosmetycznym odkryciem.Jest to peeling enzymatyczny YSL.Po prostu cudo,efekty spektakularne. Jako właścicielka tłustej skóry stosowałam zawsze peelingi mechaniczne,ale pani w Sephorze poleciła mi właśnie ten produkt jako coś, co "nie rozpycha porów",a świetnie je oczyszcza.Ten peeling i Effaclar na noc to metamorfoza mojej skóry.Jest też super przyjemny w użyciu-gęsty,tępy żel,który pod wpływem masażu zamienia się w śliską oliwkę.Pytałam,cz...
    • co drogie forumowiczki polecacie z tej firmy? podobno genialne kosmetyki do stylizacji włosów...
    • Hej!Czy ktoś używał/używa?Warto?Czy faktycznie efekt jest równie spektakularny jak cena? :-)))) pozdrawiam.
    • Macie jakieś metody naturale, które rozjaśniają blond wyłoski? Ja wdalszym ciągu mam naturalny kolor i nie chce farbować bo boje się o swoje loczki i nie chce mieć doczynienia z odrostami. Jednak marzą mi się trochę jaśniejsze włosy. Jeśli macie jakieś naturalne sposoby to piszcie. Buziaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się