Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      gospodarka przestrzenna

gospodarka przestrzenna

(10 wyników)
    • witam, czy ktos stad wybiera sie na ten kierunek? jakie wyniki z maturki albo ile punktow po przeliczeniu wg "przelicznika" UW? ( mi cos dziwnie wychodzi i dlatego sie pytam :)
    • czy ktoś sie wybiera na gospodarke przestrzenną? jakie są perspektywy pracy?
    • Kto się wybiera na ten kierunek??I oczywiście gdzie?? dla studiujących mam pytanko czy studia są cieżkie?? prosze piszcie !!!!!!
    • siemano !!! kto z was jest w Łodzi na gospodarce??A może ktoś się tam wybiera??(jeśli tak to piszcie ile mieliście pkt. i jaki poziom) pisss piszcie, czekam(y) na wyczerpujące odpowiedzi
    • ??? Jakie będę miała perspektywy pracy po tym kierunku? Czy może wybrać jakiś inny kierunek na AE, który miałby lepsze perspektywy?Jak sądzicie? (... a czy na początku mogę wybrać tylko wydział czy kierunek?) Mam nadzieję, że ma ktoś odpowie...
    • wiecie moze kiedy sa wyniki? jak wam poszła matura z geografii?
    • j.w kto się wybuera?? ile macie pkt.??
    • MAm pytanko na jaki kierunek mozna zdawac po zdaniu geografii no i polaka i anglika??? .Ciekzo w necie znalezc kierunki po gegrze.wiadomo ze najwiecej jest po matmie i hiscie no i wosie ale po gegrze tez cos musi byc ale cio???
    • Hej mam pytanie? Czy studiuje ktoś gospodarkę przestrzenną?Prosiłabym o kilka informacji na temat tego kierunku, mianowicie co zdawać żeby sie dostać, jak wyglądają studia czy są ciężkie i czy jesteście zadowoleni ze swojego wyboru? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
    • Czy ktoś wybiera się na takie studia? Gdzie idziecie, jaki zdawaliście 2 przedmiot (oprócz geografii) i na jakie wyniki liczycie? Dzięki
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się