m1a21 02.07.05, 13:23 witam, czy ktos stad wybiera sie na ten kierunek? jakie wyniki z maturki albo ile punktow po przeliczeniu wg "przelicznika" UW? ( mi cos dziwnie wychodzi i dlatego sie pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaa Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.aster.pl 02.07.05, 13:35 ja zlozylam... mam z geo 91 73... czy ktos z was sie orientuje gdzie gospodarka przestrzenna jest lepsza: na sggw czy na uw? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
m1a21 Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA 02.07.05, 13:54 nie zdawalam matmy wiec na sggw nie moge isc, a szczerze mowiac wolalabym gosp przestrzenna na sggw niz uw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.aster.pl 02.07.05, 13:58 no wlasnie ja zdawalam i matme i geografie... i mam dylemat... :( bo na sggw spokojnie sie dostane... ale nei jestem przekonana czy chce tam isc... Odpowiedz Link Zgłoś
m1a21 Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA 02.07.05, 14:15 tez bym chciala miec taki dylemat :) rejestrowalas sie na uw? moglabym mi powiedziec ile masz pkt wg ichniego przelicznika? bo ja staram sie to jakos policzyc i mi nie za bardzo to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.aster.pl 02.07.05, 14:19 ja nie wiem czy to taki mily dylemat:( bo na sggw wiem ze sie dostane na 100 % a na uw nie mam zielonego pojecia... nei przeliczalam sobie tych punktow... ale z geo jak juz wspomnialam mam 91 73 a z ang 96 84.. ;) wiec mozesz sobie przeliczyc porownac i zrobic co chcesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 18:36 stanowczo gosp przestrz. na UW. jest to jednak renomowana uczelnia po ktorej latwiej znalezc dobra prace w calej Polsce(i nie tylko). trudniej bylo sie tam dostac i mysle ze warto skorzystac z tej szansy. dla kazdego pracodawcy UW to synonim 2.lub 3.Uczelni w kraju. a jesli ktos zarzuca ze na tym kierunku jest "za latwo"- kto wie czy w czasie naszych studiów zrobi sie naprawde porzadny poziom? Musicie zauwazyc ze zainteresowanie (i zapotrzebowanie) na ten kierunek ciagle rosnie i to w olbrzymim tempie. Uwazam, ze zarzad UW stanie na wysokosci i wykorzysta kierunek, ktory w tym roku przezywa prawdziwe oblezenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Pomocy! IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 02.07.05, 15:12 Zastanawiam się nad gospodarką przestrzenną, ale nie wiem czy po uzyskaniu tytułu licencjata można póżniej zrobić magistra, bo jeśli nie to nie chcę tam iść. Jeśli wie ktoś coś na ten temat , to proszę o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Pomocy! IP: *.aster.pl 02.07.05, 15:41 pozniej mozesz isc na uzupelniające magisterskie 2 letnie i wszystko gra;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryśka Re: Pomocy! IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:02 Polecam SGGW - bogata uczelnia i dobrze wyposażona :P A renomę też ma. Odpowiedz Link Zgłoś