Dodaj do ulubionych

UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA

02.07.05, 13:23
witam,

czy ktos stad wybiera sie na ten kierunek? jakie wyniki z maturki albo ile
punktow po przeliczeniu wg "przelicznika" UW? ( mi cos dziwnie wychodzi i
dlatego sie pytam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: jaa Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.aster.pl 02.07.05, 13:35
      ja zlozylam... mam z geo 91 73...
      czy ktos z was sie orientuje gdzie gospodarka przestrzenna jest lepsza: na sggw
      czy na uw? ;/
      • m1a21 Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA 02.07.05, 13:54
        nie zdawalam matmy wiec na sggw nie moge isc, a szczerze mowiac wolalabym gosp
        przestrzenna na sggw niz uw.
        • Gość: jaa Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.aster.pl 02.07.05, 13:58
          no wlasnie ja zdawalam i matme i geografie... i mam dylemat... :( bo na sggw
          spokojnie sie dostane... ale nei jestem przekonana czy chce tam isc...
          • m1a21 Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA 02.07.05, 14:15
            tez bym chciala miec taki dylemat :) rejestrowalas sie na uw? moglabym mi
            powiedziec ile masz pkt wg ichniego przelicznika? bo ja staram sie to jakos
            policzyc i mi nie za bardzo to wychodzi :)
            • Gość: jaa Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.aster.pl 02.07.05, 14:19
              ja nie wiem czy to taki mily dylemat:( bo na sggw wiem ze sie dostane na 100 %
              a na uw nie mam zielonego pojecia...

nei przeliczalam sobie tych punktow... ale z geo jak juz wspomnialam mam 91 73
              a z ang 96 84.. ;) wiec mozesz sobie przeliczyc porownac i zrobic co chcesz;)
              • Gość: aga Re: UW - GOSPODARKA PRZESTRZENNA IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.05, 18:36
                stanowczo gosp przestrz. na UW. jest to jednak renomowana uczelnia po ktorej
                latwiej znalezc dobra prace w calej Polsce(i nie tylko). trudniej bylo sie tam
                dostac i mysle ze warto skorzystac z tej szansy. dla kazdego pracodawcy UW to
                synonim 2.lub 3.Uczelni w kraju. a jesli ktos zarzuca ze na tym kierunku
                jest "za latwo"- kto wie czy w czasie naszych studiów zrobi sie naprawde
                porzadny poziom? Musicie zauwazyc ze zainteresowanie (i zapotrzebowanie) na ten
                kierunek ciagle rosnie i to w olbrzymim tempie. Uwazam, ze zarzad UW stanie na
                wysokosci i wykorzysta kierunek, ktory w tym roku przezywa prawdziwe
                oblezenie.
    • Gość: Anka Pomocy! IP: *.bpl.vectranet.pl / *.bpl.vectranet.pl 02.07.05, 15:12
      Zastanawiam się nad gospodarką przestrzenną, ale nie wiem czy po uzyskaniu
      tytułu licencjata można póżniej zrobić magistra, bo jeśli nie to nie chcę tam
      iść. Jeśli wie ktoś coś na ten temat , to proszę o pomoc!!
      • Gość: jaa Re: Pomocy! IP: *.aster.pl 02.07.05, 15:41
        pozniej mozesz isc na uzupelniające magisterskie 2 letnie i wszystko gra;)
        • Gość: maryśka Re: Pomocy! IP: *.aster.pl 16.07.05, 20:02
          Polecam SGGW - bogata uczelnia i dobrze wyposażona :P A renomę też ma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka