Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      gospodarka

gospodarka

(11 wyników)
    • 6 mies.(8)

ostatnie 6 miesięcy WIG-DEWEL +158,28% w tym np: JWCONSTR +178,56% DOMDEV +129,81% POLNORD +113,44% WIG-BUDOW +52,71% ktoś to k. czai?
    • Szef J.W. Construction: W II połowie roku ceny mieszkań pójdą w górę! Deweloper J.W. Construction w I kw. br. sprzedał ponad 200 mieszkań, poinformował prezes J.W. Construction Holding (JWCH) Jerzy Zdrzałka w czwartek. W I kw. 2007 r. spółka sprzedała ok. 600 mieszkań. Zdrzałka dodał, że wyniki z I kw. pozwolą podtrzymać całoroczną prognozę firmy. "Wyniki z I kwartału powinny pokazać, że realizacja naszej całorocznej prognozy nie jest zagrożona" - powiedział Zdrzałka podczas...
    • Puls Biznesu 19/07/07 "Kurs dolara może wpłynąć na ceny mieszkań w Warszawie Amerykański sektor nieruchomości nie schodzi z pierwszych stron gazet. Sytuacja budzi coraz większe zaniepokojenie inwestorów. Wtorkowa informacja o bankructwie dwóch funduszy hedgingowych, operujących w sektorze ryzykownych pożyczek hipotecznych, potwierdziła wcześniejsze spekulacje, że cały rynek jest bliski załamania. Przełożyło się to na notowania dolara, który względem głównych walut jest najsłabszy ...
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33209,6194655,_Rz___Rok_spadku_cen_mieszkan.html
    • Bieżące wydarzenia na rynkach finansowych i nieruchomości to NIE jest zapowiedź jakiegoś-tam kolejnego spowolnienia gospodarczego, o którym za 2-3 lata zapomnimy i wszystko będzie po staremu. To jest prawdziwy kryzys pisany przez wielkie „K”, który odmieni świat na długie lata, to jest rachunek za wieloletnie życie ponad stan, za rozpasanie konsumpcyjne i kredytowe. Tak więc NIE jest to kolejna cykliczna recesja, ale potężny KRYZYS SYSTEMOWY, prawdopodobnie groźniej...
    • Dla tych co kupują mieszkania i domy z dala od centrów miast: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33207,4041019.html
    • Czy to jest dobry pomysł. Z dobrym dojazdem do Janek , gdzie mogę pracować.
    • nie wiem jak inni userzy ale mnie to juz po prostu fizycznie zmeczyly zabawy z dwojka forumowych trolli grunty za 4k/PUM w slabych lokalizacjach i 50% marzy jako standard generalanie koncza dla mnie mozliwosc jakiejkolwiek dalszej dyskusji bo tu nie ma o czym dyskutowac ja zaprzestaje dalszej rozmowy z dwojka bd i rumun do czego rowniez zachecam reszte userow ktorym zalezy jeszcze na jakiejkowliek sensownej dyskusji tu pozdrawiam i pamietajcie: spadkow nie bylo, nie ma i nie bedzie, ...
    • Brać udział w przetargach z marżą 12-15% albo budować infrastrukturę i budynki biurowe i czekać na zwrot nakładów 20-25lat gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52741,6083846,Uciekajace_inwestycje.html Fantastyczne pomysły.
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5585465,Nielegalni_imigranci_beda_mogli_wrocic_z_USA_za_darmo.html oszczedzone pieniadze na pewno zainwestuja w nieruchmosci ;D
    • gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5273880,Tysiacom_Polakow_w_Irlandii_grozi_bezrobocie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się