green

(9 wyników)
  • Cześć za parę dni wylatuję do Green Bau (U.S) Czy może ktoś tam był i wie gdzie wynająć jakieś tanie mieszkanie, gdzie można znaleść jakąłś pracę i co jeszcze można tam robić (poza pracą), czy jest co zwiedzać i czy jakieś sporty można uprawiać- np czy są warunki do kajakarstwa górskiego :-) Jeżeli ktoś coś wie to gorąco proszę o kontakt (kajanoc@gazeta.pl)
  • Usafis Organization Website, organizują Green Card Lotery! Czy wierzyć?! Zna ktoś to? słyszał ktoś już o "organizowaniu" Green Card Lotery przez jakieś organizacje a nie US State Depatment? Próbowałam wysłać zgłoszenie ale się rozmyśliłam, po prostu nie byłam pewna czy to nie żadne oszustwo, w kazdym bądź razie zostały na stronce moje namiary, i teraz mi dzwoni koleś z i speak-a po angielsku:"don`t miss Your chance" Tylko ja się ciągle zastanawiam czy to nie jest jakieś oszustwo, ...
  • Witam chcialem sie dowiedziec czy w tym roku odbywa sie losowanie green kart ?? Jak tak to kiedy mozna skladac aplikacie....... Niestety nieznlazlem nic na stronie gov ...... A tam gdzie ostatnio skladalo soe podania jest tylko link do poprzednich ....... Dziekuje za odpowiedz
  • witam, zgubilem zielona karte ("green card"). W jaki sposob moglbym teraz wrocic do USA? Probowalem dodzwonic sie do National Customer Service w USA, ale ich numer nie jest osiagalny spoza terenu USA. Rowniez nie moge sie niczego dowiedziec w Ambasadzie w Warszawie. Bardzo prosze o pomoc, co robic w tej sytuacji aby nie stracic prawa stalego pobytu ??? Dzieki z gory serdeczne za wszelkie wskazowki i pozdrawiam Wszystkich! damian email: danek_77@yahoo.de GG#: 60 69 336
  • No właśnie jak to jest?? Pewne osoby mówią że można przebywać poza USA 364 dni, a na forum przeczytałem że tylko 181 dni. Która teoria jest właściwa??
  • Jakieś pytania?Piszcie!Chętnie odpowiem! Pozdrawiam olga
  • czy ktoś wie kiedy dokladnie odbywa sie losowanie zielonej karty DV 2006?
  • może ktoś wie na temat dv,2011,czy polska będzie brać udział .czekam na odpowiedz Dzięki
  • Za niedlugo mijaja 3 tygodnie jak wjechalem do USA na zielona - zna ktos moze stronke gdzie moge znalesc adres najblizszego urzedu (jaka jest dokladna nazwa?) gdzie moge podejsc i ich pogonic troche? Nic jeszcze poczta nie dostalem - nawet listu gratulacyjnego. Potrzebuje plastik GC i SSN czym predzej bo mi sie robota kroi... a tu trezba jeszcze prawko i konto bankowe zalozyc.
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna