hanno

(5 wyników)
  • Nawet niemcy z Hann Munden maja juz dosyc naszego burmistrza i beda ograniczac wymiane az do jej calkowitego zamkniecia.Pierwszy krok to zamkniecie wspolpracy ze specjalnym osrodkiem szkolno-wychowawczym w Chelmnie. Odbylo to sie na wyrazne zyczenie strony niemieckiej w 2011.A nasi wlodarze mamia nas perspektywami rozwoju turystyki.
  • Jestem zalozycielem watku i chcialem publicznie przeprosic wszystkich zamieszanych w ta sprawe. Informacje ktore zostaly tuitaj zamieszsczone byly glupie i klamliwe. Chcialem od razu usunac ten watek, gdy tylko sie dowiedzialem ze to sa klamstwa, lecz juz nie bylo odwolania. Z gory chcialem jeszcze raz za to przeprosic wszystkich zamieszanych w ta sprawe.
  • hejka.... jedziecie na wymiane w tym roku? jedziecie z LO czy z gimnazjum? w ogole co myslicie o tego rodzaju wycieczkach i tam poznanych ludziach? moze chcecie pozdrowic kogos z waszych niemieckich przyjaciol? PISZCIE
  • Przestrzegam wszystkich przed wymiana z niemcami... To co sie dzieje teraz w Munden jest SKANDALEM!!!! Zacznijmy moze od tego... Pod koniec zeszlego semestru w polsce byla wymiana niemiecka i nasi goscili ich w swoich domach. Mieli bardzo obszerny plan zajec i oczywiscie wszystko zasponsorowane. Dojazdy, obiady, wycieczki itp... Mimo tego ze uczniowie nie byli pelnoletni, byl spozywany alkohol wsrod nauczycieli. (nie pamietam na 100%, ale wydaje mi sie ze tez pili opiekuni) Ale poza...
  • Ano, mom prośba. Możno szryfniecie mi tukej cosik ło miastach partnerskich. Prawie na forum fraszki bawia sie ze takim wontkym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=46473775 Na razie tyczy se to miast mojego wojewodztwa, dyć niy yno ło tym myśla. Toż możno wyńdzie ze tego taki ogolnopolski wontek. Zresztom, samo "formuła" wontku bydzie jeszcze dopracowywano.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się