Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      hel

hel

(10 wyników)
    • Czy ktoś może mi coś polecić? Interesuje mnie nocleg dla dwóch osób, pokój z łazienką, do ok 30zł, w cichej okolicy w pierwszej połowie sierpnia na 5 - 6 noclegów.
    • w sierpniu, najlepiej z placem zabaw,prosze o cene za dobe
    • Jade w lipcu do jastrzębiej ale chcialabym pojechać do helu( tak sie chba nazywa miejscowość?;))i chcialaby się zapytać czy ktoś wie czy tam jest jakieś fokarium? Jeśli tak to ile kosztuje? z góry dzięki pozdrowionka
    • wybieramy się z mężem i 2 dzieci na 2-3 tygodnie na hel - najchetniej do mieszkania - może być w bloku - konieczna oczywiście kuchnia i łazienka oraz mile widziane 2 pokoiki, może ktoś ma coś do zaoferowania w przystępnej cenie?
    • HEL(16)

Witam. W tym roku chce wybrać sie na Hel. Szukam w internecie informacji nt noclegów ale jest tego bardzo mało a jak sa to powyżej 100zł za osobę. Jezeli byliście na Helu prosze o informacje o noclegu. gdzie za ile, bede bardzo wdzięczna. Mozecie pisac na priv
    • Poszukuję sprawdzonej kwatery - Hel lub Mierzeja Wiślana.Pobyt po 15 sierpnia, około 10 dni. Blisko morza. Niekoniecznie z oddzielną łazienką. Jadę z 4 letnim synkiem. Będę wdzięczna za podpowiedzi. binta@gazeta.pl
    • Mozecie zaproponowac mi w miare niedrogi i mozliwie wygladajacy pensjonat lub kwatere prywatna w Helu? Bardzo prosze o pomoc:)
    • Od ok. 7 sierpnia na 10 dni poszukuje niedrogiego domku lub mieszkanka w Lebie lub na Helu dla 3 osob doroslych 2 dzieci i 3 malych pieskow. Chodzi nam glownie o cisze, mila okolice i bezpieczne warunki dla dzieci i zwierzakow. Prosze o sugestie, pozdrawiam Hanka
    • Szukam ładnego ośrodka z domkami na Helu, blisko plaży,chcemy pojechać w towarzystwie 8-miesięcznego bobasa.
    • jak jezdzicie z Warszawy na hel? macie jakies sprawdzone trasy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się