mahrtam 30.04.18, 14:53 Szukam domku lub kwatery dla czteroosobowej rodziny w małej, cichej wiosce w pomorskim. Najlepiej trochę dalej od morza. Będę wdzięczna za polecone namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidka456 Re: wioska nadmorska 30.04.18, 17:01 Dąbki,ulice Polna , Wczasowa polecam.Najlepiej wpisać noclegi Dąbki,pensjonaty,villa lub domki Odpowiedz Link Zgłoś
kki13 Re: wioska nadmorska 05.05.18, 13:54 Dąbki, cicha i mała wioska? Domy wczasowe, kolonijne i sanatoria, wszystko prawie przy jednej ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: wioska nadmorska 05.05.18, 14:46 No właśnie liczyłam na polecenie czegoś znacznie bardziej kameralnego :) . Dlatego myślę o miejscu oddalonym od morza powiedzmy o ok 30 km. Marzy mi się spokój , cisza, malownicza okolica i miejsce do spacerów, a na plaże ewentualnie mogę czasem dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.s.i.u Re: wioska nadmorska 10.05.18, 15:07 No dobra, wpisuj już adres, który chcesz zareklamować. Akurat wszyscy uwierzą, że szukasz 30 km od morza (w Lęborku?). Ale strona, którą podasz w linku zostanie przez wyszukiwarki zauważona. No śmiało, dawaj linka do swojej agroturystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: wioska nadmorska 10.05.18, 16:26 No pudło niestety, niczego nie zareklamuję, bo naprawdę szukam dla siebie :) Nie myślałam, że mam takie nieprawdopodobne oczekiwania. Bardzo lubię Bałtyk, ale nie lubię tłoku nadmorskich kurortów. Niestety dzieci szkolne, więc wyjazd w czerwcu czy wrześniu nie wchodzi w grę. Szukam więc spokojnej miejscówki nie w pierwszej linii nad morzem, jesteśmy zmotoryzowani więc te 30 km to taki max myślę do ogarnięcia, może być i 10, czy 7. Może ktoś coś jednak poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
kki13 Re: wioska nadmorska 10.05.18, 16:41 Wiem,że w Białogórze jest dość daleko do morza, ale nie wiem na ile jest tłok, może ktoś był... Odpowiedz Link Zgłoś
mahrtam Re: wioska nadmorska 10.05.18, 17:30 Mam kilka typów wynalezionych na różnych portalach, ale wiadomo różnie to bywa w realu, liczyłam, że ktoś podpowie z własnego doświadczenia, albo i nawet skutecznie zareklamuje swoją własną ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś