Dodaj do ulubionych

Wakacje 2018

08.01.18, 13:12
Witam. Poszukuję do wynajęcia na wakacje mieszkania/apartamentu dla 4 dorosłych osób i 4 letniego dziecka. Myślałem o Darłówku , Łebie,Kołobrzegu . Macie jakieś sprawdzone miejsca? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ar11 Re: Wakacje 2018 24.01.18, 11:38
      Podpinam się pod wątek bo poszukuję sugestii gdzie wybrać się 3-osobową rodziną na początku sierpnia. Zdecydowanie pełne morze, nie zatoka, no i bardzo blisko plaży. Chodzi mi bardziej o jakieś miejsce niezbyt zatłoczone, żeby nie trzeba było walczyć z parawanami od rana ;-)
      • dziki0209 Re: Wakacje 2018 10.03.18, 16:25
        Z tymi parawanami to przesadzacie, jeżdżę od tylu lat nigdy mi miejsca na plaży nie brakło.
        • kaga9 Re: Wakacje 2018 11.03.18, 21:02
          Bo nie braknie. Wszystko rozbija się o osobistą strefę komfortu.
          • dziki0209 Re: Wakacje 2018 12.03.18, 12:17
            Masz rację, każdy woli co innego. Jedni duże miejscowości, drudzy mniejsze, a inni zupełnie maleńkie wioski, dlatego świat jest piękny, ma zróżnicowane potrzeby. Dlatego nie lubię przesadnych wypowiedzi typu,, walczyć z parawanami'' lub ,, dziura zabita dechami". Każdy odpoczywa gdzie lubi i w taki sposób jaki chce, żeby to jemu odpowiadało i dobrze wypoczął.
    • stokrota70 Re: Wakacje 2018 02.02.18, 21:23
      jeśli liczysz na spokój i ciszę to nie Kołobrzeg, straszny tłok, parawan przy parawanie od wydm do brzegu morza, nie ma gdzie rozłożyć ręcznika. Wybierz coś mniejszego.

• kaskaniska Re: Wakacje 2018 24.02.18, 07:37
      Ja polecam domki z jezierzanach przy jeziorze z wlasna sauna i lodka, do morza 15 minut ale okolica i wlasciciele super, a domek rewelacja. Kontakt podam na priv
    • morskaosada.pl Re: Wakacje 2018 02.03.18, 07:36
      Może malutka mieścinka Pleśna Państwu się spodoba :-)
      Jest to miejsce dla ludzi ceniących spokój, tylko plaża i jeden bar :-)
      Położona jest między Gąskami (2.5 km) a Ustroniem Morskim ( 4 km).
      Cudowny spacerek plażą :-)
      Morska Osada Pleśna
    • anczi87 Re: Wakacje 2018 10.03.18, 17:48
      Polecam Karwię i Domki Balos. Miejscowość jest super jak ktoś mi mówi że był gdzieś i było tylko 15 min do plaży i że było ekstra to mi się śmiać chce- nam dojście do plaży z dziećmi zajmowało 5 min 🙃 miejscowość super niezbyt duża a mnóstwo knajp restauracji i Kramów, dużo atrakcji dla dzieci, jest scena kulturalna z fajnymi przedstawieniami i kinem...a ośrodek Balos to najlepszy w jakim byłam. Domki są śliczne i cYsciutkie a plac zabaw marzenie
      • jeziorowa Re: Wakacje 2018 15.03.18, 16:02
        Jesteś właścicielem, prawda? Nad morze blisko, to prawda, ale domki jeden na drugim😳😱. Przerażające😱 Biorąc pod uwagę, że są drewniane a nie murowane to tak naprawdę mieszka się z obcymi ludźmi „na kupie”. Koszmar, a nie wypoczynek. Jak ktoś zrobi sobie nocne pogaduszki przy piwie to nie zaśnie nikt w kilku sąsiednich domkach. Plac zabaw to marzenie, zgoda, ale dla dwulatka (no może dla niektórych trzylatków też), ale starsze dziecko może sobie poskakać na trampolinie jeśli się dopcha i tyle😥. Podsumowując: oprócz lokalizacji bardzo słabo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka