hemoroidy

(4 wyniki)
  • Czy ma ktoś z Was stwierdzony IBS i do tego hemoroidy? Naprawdę nie polecam takiego połączenia, ale ja mam niestety. Straszne, zaparcia przy hemoridach wykańczają mnie codziennie.
  • Mam IBS, a oprócz tego zrobił mi się jeszcze hemoroid. Muszę się z nim szybko zgłosić do lekarza, tylko szkoda, że na wizytę sie czeka miesiącami. To dość wstydliwy temat i ciężko mi się pisze, ale cóż.. Podobno hemoroidy występują czasem, przy tego typu schorzeniach, szczególnie jak sie ma często rozwolnienie. Napiszcie jak to u was wygląda?
  • Właśnie wróciłam od lekarza z receptą na miesięczną kurację leczenia hemoroidów. Jakby ktoś potrzebował to zaleca się "otrex" do łykania 1 tableta dziennie rano - na wzmocnienie naczyń, "posterisan czopki" - 2 razy dziennie przez 10 dni, "posterisan H" maść - na noc - do smarowania na zewnatrz. Kuracja przy zmianach dosyć poważnych tzn pojawiły się już krwawienia przy każdym posiedzeniu w toalecie. I info dla pań - mozna lykać spokojnie pigułki antykoncepcyjne. Pozdrawiam chorowitków
  • Szczególnie po oddaniu stolca mam to uczucie, ale jest prawie zawsze, nie mogę się nigdy do końca wypróźnić. Do tego ból hemoroidów. Po wypróżnieniu mam 2 godziny z głowy, nic tylko odpoczynek jak po ciężkiej pracy. Macie to samo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się