Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      holidaycheck

holidaycheck

(8 wyników)
    • Holidejczeki i tripedwajzory przejrzałam, opinie przeczytałam, przeszukałam też to forum. Chciałabym jednak więcej wieści. Może ktoś był w tym, pięknym z ofertowych zdjęć, hotelu?
    • Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Czy ktoś z Was był może w hotelu Dinler w Kargicak niedaleko miasta Alanya? Jakie wrażenia? Czekam na wszelkie informacje, nawet na drobnostki;) Pozdrawiam!
    • witam; wraz ze znajomymi wybieramy się w lipcu do hotelu La Chateu De Prestige - jest to nowość w ofercie Itaki - czy ktoś był w tym hotelu i może coś o nim napisać? z góry dzięki za info; pzdr. Maryjan
    • Witam liczę na pomoc. Nie mogę znależć obiektywnych opinii na temat tego hotelu. Nie wiem czy Polacy go omijają z daleka. Może ktoś był i podzieli się wiedzą. Wybieram się tam w lipcu z dwójką nastolatków, mam nadzieję że nie będą się tam nudzić przez dwa tygodnie.
    • wybieram sie tam i nigdzie nie moge znaleźć opinii. Polacy tam nie jeżdżą?
    • ...o tych hotelach w Turcji lub czy ktos w nich byl,jakie tam panuja warunki,itp. 1.Hotel Bahar 2.Hotel Light House 3.Hotel Eda Bede wdzieczny za wszytskie Informacje:-)
    • Witam serdecznie, Szukam opinii na temat hotelu Ozykaymak Beach. Jadę tam całą rodzinka (2+2) 12 lipca. Może ktoś tam był, może ktoś się wybiera? Czekam na opinie, za które z góry dziękuję. Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się