hostel

(5 wyników)
  • Mam takie pytanko, czy hostele mają na wyposażeniu takie rzeczy jak lodówka, czajnik, naczynia, noże itp. Jest to dla mnie ważne bo mam w perspektywie dłuższe mieszkanie w hostelu w Szkocji. z góry dzięki:)
  • Witam Mam pytanie do ziomków mieszkających w Anglii: Ile kosztuje tani hostel za dobę w opcji na jedną oraz dwie osoby? (tani ale w bezpiecznej dzielnicy) Z góry dziękuje za odpowiedź.
  • Czy to prawda że HOSTELE... są podzielone na TYLKO damskie i TYLKO męskie?
  • znacie jakies w miare tanie miejsce do zatrzymania sie w Dublinie? mam na mysli jakis Hostel na pierwsze dni pobytu. gdzie najlepiej, jakie ceny. co byscie polecili? z gory dziekuje za wszelkie wskazowki w tym temacie pozdrawiam wszystkich zyczliwych
  • Witam! Chcialabym wyjechac do UK, ale nie bardzo wiem, o jakie dokumenty powinnam najpierw zadbac? Paszport, ubezpiecznie jakies czy cos jeszcze?? Gdzie najlepiej szukac noclegow? po hostelach, czy moze wynajac pokoj przy rodzinie??... (Interesuje mnie glownie Londyn i okolice, ale moze byc tez inne wieksze miasto. Byle by mowili po angielsku ;P). Dziekuje z gory za podpowiedzi!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się