Forum Turystyka Europa Ukraina
ZMIEŃ
      hostel

hostel

(3 wyniki)
    • Witam, wybieram się w połowie września na kilka dni do Lwowa. Czy ktoś może polecic jakieś tanie kwatery w przyzwoitym standarcie? Najlepiej gdzieś w centrum ale moze też by gdzieś dalej byle z dobrym i szybkim dojazdem. To mój pierwszy wypad do tego kraju więc będewdzięczy za każdą dobra radę. Jedziemy w dwie osoby.
    • Na www.lviv.info poprosiłem (po polsku) o rezerwację w hostelu Sun (Lwów). W odpowiedzi otrzymałem (po angielsku)informację, że w hostelu Sun brak miejsc, proponują mi hotel Cisar. Odpowiedziałem: OK poproszę o Cisar. Czekam dwa dni. Cisza. Wysyłam kolejnego e- maila, z zapytaniem, czy zrobią mi rezerwację w Cisar. Otrzymuję odpowiedź: w hostelu Sun brak miejsc proponujemy Cisar. Czy może ktoś z Was zna tę witrynę i może o niej coś powiedzieć ? W końcu wysłałem do Cisar bezpośredn...
    • Witam! Szukalem, ale nie moge znalesc taniego noclegu w Kijowie. Wybieram sie na poczatku listopada na 7 noclegow wraz z moja dziewczyna. Czy znacie jakies tanie noclegi w hostelu, hotelu, a moze dobrze jest wynajac mieszkanie? Dzieki i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się