Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      hostel

hostel

(23 wyniki)
    • hej, czy ktoś nocował w tym hostelu? jak warunki i ogólne wrażenia? adres tego hostelu to VIA RATTAZZI 2F, czy ktoś mógłby mi dokładnie wskazać który to budynek? z góry dzięki i pozdrawiam Agnieszka
    • Bardzo prosze o informacje - czy rezerwując miejsce noclegowe w hostelach a cena podana jest za łóżko - to znaczy że można spać w dwie osoby za tą cenę????
    • jak najtaniej dotrzeć samolotem z warszawy badz innych miejscowości do Venecji ewentualnie do Padwy(jesli taniej) prosze bardzo o radę, czy lepiej teraz znalezc bilet na wrzesień czy jeszcze poczekać, bo czasem tanieją? a hostele, strony z adresami czy cuś , pozdro
    • Proszę o pomoc w znalezieniu sprawdzonego taniego hoteliku w Rzymie. Na stronach z ofertami jest sporo ale boję się jechać w ciemno aby nie trafić w jakieś straszne warunki. Wystarczy mi w miare czysto , spokojnie. Z góry dziękuję za pomoc.
    • Cześć Szukam hotelu bądź hostelu (jednak hotel byłby lepszy)w Rzymie. Najlepiej w okolicach dworca Terminii. Jeżeli chodzi o cenę to za dwie osoby, za siedem nocy mógłbym zapłacić około 2 tys. zł. (nie więcej). Czekam na odpowiedzi podparte głównie doświadczeniem :-). Bardzo mi zależy na waszych odpowiedziach. P.S. termin: (przełom sierpnia i września)
    • Wyjeżdżam do Wenecji ,noclegi zarezerwowałam w Hostelu Ca"Venezia czy ktoś wie jak tam dojechać czy mozna autem czy jest tam parking nic nie piszą Via Michelin podaje trasę pod hostel jak gdyby autem , Google maps twierdzi ze na Tronchetta a z tamtąd promem ale cze promem autem czy tylo z plecakiem bo na tronchetta jest olbrzymi parking Ratujcie bo nie wiem jak się zapakować maria
    • Zarezerwowałyśmy z koleżanką tam miejsca, bardzo konkurencyjny cenowo (25 euro od osoby za noc w "twin private"), co rodzi pewne obawy, rzecz jasna. Stąd moje pytanie; czy może ktoś to widział naocznie? Oczywiście cudów się nie spodziewamy, ale porównując ceny zdecydowałyśmy się właśnie nań. Gdyby ktoś się odezwał - będę wdzięczna.
    • Spal tam ktos z was dluzej niz kilka dni? Wytrzymam ok 2 tygodnie?
    • w rozsadnej lokalizacji i na nasze wschodnioeuropejskie kieszenie. Byc moze istnieją jakies alternatywy dla hosteli? Docenię, jeśli podzielisz sie swoim doswiadczeniem.
    • Witam czy mógłby ktoś dać mi namiar na niedrogi tak do 30 eur namiar na nocleg w Rzymie?Dziękuje z góry.
    • prosba, jezeli znacie jakis fajny hostel albo cokolwiek w jakiejs mega super lokalizacji to bardzo prosze o namiary:)z gory dziekuje
    • w drugiej polowie pazdziernika bede w Rzymie. szukam pokoju dwuosobowego na 4 noce. z kilku zrodel dostalam sporo linkow do stron, gdzie mozna rezerwowac noclegi, podobno rowniez tanie, ale w praktyce okazuje sie ze najtansze pokoje zaczynają się od 65-70 euro (bez sniadania, ze wspolną lazienką). kompletnie nie mam ochoty na "sale zbiorową" - raczej juz wyroslam z tego. czy taniej (w okolicach 50-60 euro za pokoj) mozna cos skromnego ale przyzwoitego (bez karaluchow i syfu) nie...
    • mam pytanie, czy lepiej nocowac na campingu ( najbliżej chba Seven Hills) czy w Domie Polskim? Cenowo wychodzi na camping, odległość podobno podobna... Jak radzicie? dzięuję za sugestie anka
    • Na początku listopada lecimy po raz pierwszy do Rzymu w 6 osób. Czy ktoś może polecić jakiś sprawodzony hostel czy kwaterę prywatną na 4 noce i cena max. do 15-20E/os/noc. Mogą być pokoje wieloosobowe, lub kominacje po 2os. ponieważ jadą 3 pary. Nie wymagamy lukusów ale czystości i ew.możliwości przygotowania jakiegoś posiłku czy picia.Ważna jest cena i lokalizacja (blisko centrum czy stacji matra albo kolejki).Tyle się naczytałam na forum i wolę jednak jechać w jakieś sprawdzo...
    • Witam Naprawdę jestem w szoku co do liczby hosteli w Rzymie. Czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie - czy jest szansa na jakieś miejsce spełniające takie warunki: - pokój 2-osobowy dla 2 osób - recepcja całodobowa (dostęp do hostelu kiedy chcę) - dobre ulokowanie do metra lub w miarę niedaleko centrum - podstawowy standard (czystość) Czy jest szansa na jakiś nocleg 20-25 EUR/osobę/noc? Czytałem dużo o Domu Polskim, ale to raczej nie dla mnie - jedziemy w 2 osoby turystycznie, ...
    • Witam. Na stronie www.ernesto-travel.pl znajdziecie nasze propozycje na noclegi w centralnie polozonych apartamentach w Rzymie i Wenecji. Zapraszamy.
    • Hej! wybieram sie pod koniec marca do Rzymu. Szukam taniego hotelu lub czegos dla studentow. Ma ktos jakies namiary? kontakty? sprawdzone miejsca? Jakies linki? Pozdrawiam
    • Szukam guesthousu,hostelu lub taniego pokoju 2 osobowego na kwaterze - od 7 czerwca.Może znacie,za wskazanie będę wdzięczny..pobyt to 3-5 nocy.
    • Zaskoczylam sie milo,bo przez cale 5 dni mielismy piekne bezchmurne niebo w grudniu!!!!Co za roskosz zyc w takim klimacie ,nie?Wszyscy mowili,ze wtedy taniej i wogole.Ja szukalam hostelu przez internet i taniego lotu.Hostel mielismy z10 min od Collosseum i calego Forum Romanum.Pokoj 2-osob ze sniadaniem ,nawet ok.Przez caly pobyt chodzilismy na nogach,jedynie do Watykanu trzeba bylo wziac metro.Osobiscie myslalam ,ze Rzym jest wiekszy i bardziej przeludniony a tymczasem miasto to ...
    • RZYM(6)

Czy zna ktos z Was niedrogi nocleg w Rzymie dla 2 osob??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się