hostel

(21 wyników)
  • Hostel Kolbenka w Pradze odradzam!!! To miejsce i okolice wyglądają jak po Czarnobylu. Link do zdjęć tego hostelu: www.hostelkolbenka.pl/
  • Witam, Czy mógł mi ktoś polecić niedrogi hotel lub hostel w Pradze ? Dzięjkuję!
  • Za pomysłem "marca" pomyślałam że może to faktycznie będzie tańsza opcja noclegu w drodze do Włoch. Wprawdzie nie planowaliśmy przekraczać granicy Węgier ale gdybyście mieli jakieś tanie noclegi jak najbliżej Bratysławy, Wiednia. I będę jeszcze wdzięczna za przełożenie na nasz ;) węgierskich cen www.ovarapartmanhotel.hu/angol/arak.html tutaj np to cena za pokój czy osobę? I nie bardzo potrafię przeliczyć to na nasze bo mnożąc przez średni kurs forinta 1,5zł wychodzi 21000 :o Coś pewnie na...
  • Chodzi mi o hostel w ktorym moglbym pomieszkac pare dni z zona w dwuosobowym pokoju nie narazajac sie na zjedzenie przez karaluchy ani na obrzyganie przez angielskich roboli swietujacych wieczor kawalerski ktoreggos z nich.
  • wszyscy pytaja o czecho-słowację:), a ja mam pytanie o węgry, a dokładniej budapeszt. Polecci mi ktoś dobry, tani i w miare blisko centrum hostel - jade ze swą panną, więc oczywistym jest, że wolimy mieć własny pokój, choc wim, że wtedy troche drożej.Please, pomocy...dziekuję
  • chcę pojechać do Pragi na tydzien 22-28.10, szukam namiaru na tani nocleg pokój 2 osobowy. Generalnie bardzo tanim hostelem jest Rajska Zahrada-polecam, lecz w tym terminie nie maja juz miejsc. Moze ktos ma jakis namiar na cos taniego...
  • Szukam porady. Mam ograniczone środki na te wakacje, ale z rodzinką postanowiliśmy, że wybierzemy się do Pragi. Szukam jakiegoś taniego, najlepiej bardzo taniego [b]hostelu/pensjonatu/akademiku[/b], aby gdzieś tę moją rodzinkę przekimać. Zależy mi najlepiej na jednym pokoju dla 4osób, bo tak oczywiście jest najtaniej. Poradźcie jakąś [b]naprawdę niedrogą[/b] noclegownię w Pradze, ewentualnie gdzieś w pobliżu (do 20 km od Pragi). Najwięcej ile mogę dać za noc za osobę to [b]40 złotych[/b]. Wie...
  • za tydzien wybieram sie na tydzien i chcac ustalic budzet prosze o delikatna odslone cen pożywienia papierosow alkoholi i innych jadalnych dobrodziejstw w budapeszcie. polecane mlodziezowe szczegolnie warte odwiedzin puby i wskazówki dla biednych studentow :) czym najlepiej i najtaniej poruszac sie i jak przyoszczedzic na tokaya, co omijac i jakie danie zjesc by rozpiescic podniebienie :) z gory dziekuje.
  • Ile kasy należy przeznaczyć na pobyt dla 2 osób w budapeszcie ( jedzenie + wstepy do obiektów ) - proszę o podanie wariantu " od ...". Nie interesuje mnie jedzenie w drogich restauracjach lecz w tradycyjnych miejscach dla tubylców. Za odpowiedż dziękuje
  • Witam, szukam jakiegoś miłego i taniego noclegu dla rodziny 2 + 3 w Czechach południowych (w drodze do Włoch) może ktoś coś podpowie. Pozdrawiam.
  • Witam serdecznie:) mam gorącą prośbę. Czy ktoś może polecić jakiś hostel lub pensjonat na weekend? Nie mam za dużo wymagań, ważne dla mnie jest aby w pokoju znajdowała się łazienka i aby nocleg był za rozsądną cenę :) Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję za odpowiedź
  • dzie dobry za kilka dni zamierzam wybrac sie do Bratyslawy niestety nie posiadam adresow tanich miejsc noclegowych w tym miesicie a opcja spedzania nocy na dworcu [zapewnie pieknym] niezbyt mi odpowiada . Uprzejmie prosze zatem o wszelkie informacje na temat tanich akademikow ,hosteli itp .ZGORY DZIEKUJE.:]
  • Znacie jakies miejsca noclegowe w Pradze, nie za drogie ale w miare sensowne? Nie musi byc stricte centrum, ale tez nie za daleko. I chodzi mi o pokoje prywatne, nie wspólne w hostelach Powyżej jest jakaś reklama DD, strone mają co prawda po polsku, ale mimo wszystko - da się dogadać z Czechami?
  • Czy ktoś może podać mi namiar na jakies możliwie niedrogie noclegi w Budapeszcie? Jakieś schronisko, akademik? Nie musi to być bardzo luksusowe miejsce ;-)
  • Poszukuje fajnego schludnego pokoju dla dwoch osob w cenie do 60zl/osoba w Pradze najlepiej blisko centrum chociaz nie koniecznie Bardzo prosze o pomoooooooooc! I kilka wskazowek co warto zwiedzic i zobaczyc
  • Witam! Planuje wyjazd do Czech na przełomie czerwca i lipca lub na poczatku lipca. Proszę o jakies namiary na tanie, schludne noclegi. Jedzie grupa 18-stolatków, więc warunki mogą być bardzo "studenckie" :), np. jakieś fajne hostele. Miasta, w których szukamy noclegu: Praga Karlowe Wary Mariańskie Łaźnie Cheb Kutna Hora Może polecicie jakies inne, ciekawe miasta/miasteczka wtych okolicach? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, Ada
  • Próbowałam już w trzech hostelach, ale nie dostaję żadnej odpowiedzi. Były to hostele oferujące możliwość rezerwacji przez formularz internetowy, a nie przez mail. Czy Wy rezerwując miejsca noclegowe w Pradze dostawaliście jakieś info zwrotne? Wolałabym nie jechać w ciemno. W jakim języku najlepiej dogadać się z Czechem tel? (zdarzyło mi się np że ta sama osoba nie odpowiedziała na mail w jęz. angielskim, za to odpisała na taki sam po polsku). A może z reguły jak już nie mają miejsc to ...
  • Czy był ktoś z Was może w Czeskim Krumlovie zimą? Czy warto tam jechać w grudniu, czy może lepiej poczekać do lata? Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Wszystkie zdjęcia, jakie widziałam są robione w lecie, dlatego zastanawiam się czy w zimie też jest to takie piękne miejsce, czy raczej robi się szare i brzydsze... Pozdrawiam
  • Wybieramy sie, sztuk 2 do Pragii na 3 dni w pazdzierniku. Poszukuje: informacji o kwaterach, fajnych knajpek z czeskim papu, ciekawych miejsc do odwiedzenia bede wdzieczna za podpowiedzi pozdrawiam Justa
  • Planuje wyjazd z moim chłopakiem na 2-4 dni na poczatku września. Proszę o namiary na niedrogie kwatery w Pradze lub w miejscowościach w niedalekiej odległości od Pragi.Jeśli mozecie polecic jakies miejsca to piszcie na forum lub na maila- kasiakrol1@wp.pl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się