Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      hostel

hostel

(4 wyniki)
    • Prosze osoby, ktore byly w pradze o polecenie jakiegos w miare taniego hostelu, dwoosobowe pokoje najlepiej z lazienka, z gory dziekuje
    • Polecam Hostel Aston w Krakowie - jest położony blisko starówki (ok. 10 minut piechotą), na standard nie można narzekać, a i cena jest bardzo konkurencyjna jak na Kraków, bo już od 35 zł można spędzić tam noc. Dla zainteresowanych podaję stronę www.spanie.com.pl
    • Skorzystałam ze strony hostelclub. Wybrałam nocleg, wpłaciłam zaliczke 10e za pomoca karty, przez internet. Dostałam maila od hostelu- zarzadal bym podala im moj adres, nr ID, i... nr karty kredyt., date jej waznosc,i potwierdziła ("authorization"),ze zezwalam im wyplacic ok.100 euro za noclegi, ktore zamowilam na luty. I co, jak to wyglada,oni sobie sciagna sami te 100 e? :| dziwne to troche, brzmi niebezpiecznie... a jak se wiecej sciagna?:| na czym to polega??
    • Wybieram się do Bergen Norwegia na weekend, znalazłam apartament za 750 koron za 1 noc( 2 osobowy), może ktoś spał w hostelu ( ale pokój hotelowy)i było taniej - bede wdzieczna za informacje. magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się