Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      hostel

hostel

(15 wyników)
    • Witam szukam taniego noclegu dla 2 osób w Nowym Jorku... W miarę blisko Manhatanu...Prośba o propozycje.
    • Cześć, który z hosteli polecisz w San Francisco? Będę próbował się dostać do niego z lotniska. Z góry dziekuję za info. Pozdrawiam
    • Znacie?
    • Znalazłam kilka hosteli za 30 dolców w NY, koło Central Parku. Nawet niebrzydkie pokoje. Powiedzcie jakie warunki są w takich hostelach? I które polecacie za 30 dolców za osobę, góra 35 ? Oczywiście niedaleko central parku lub manhatanu (jednak najlepiej central park). Dzięki za poradę.
    • Pytanie to kieruję do osób które były w NY i mieszkały w hostelu.Jest ich w mieście bardzo dużo,nie wiem który wybrać tak żeby się nie rozczarować.Ma ktoś jakieś doświadczenia?
    • Szukam taniego noclegu w Chicago w polowie sierpnia. Czy ktos moglby mi cos polecic (tani hostel, pokoje...)? Iga
    • witam. wybieram sie z 15-letnia corka do NY. Jaki hotel/ hostel polecacie. Prosze nie piszcie, ze ten temat byl juz poruszany bo siedze juz czwarty dzien i niczego konkretnego nie znalazlam. Linki tez odpadaja, mam ich miliony. Na nic sie zdaja jak nie mam pojecia o tym miescie, lokalizacji hotelow czy transporcie. Prosze o SPRAWDZONY hotel/ hostel do 150$ za noc, nie bede miala samochodu, tak ze walking distance do srodkow lokomocji wchodzi w gre. Czy ktos korzystal z hostel 104? Dzi...
    • Witam. wybieram się na przełomie kwietnia i maja na Florydę. Mam zamiar objechać ją dookoła i w związku z tym pojawił się problem noclegów na trasie (miami - st. augustin - orlando - sarasota - everglades - key west - miami)). Czy może ktoś polecić w miarę niedrogie i "kulturalne" motele (siec moteli).
    • Witam! Lece 15.05 do Hartford, ale chcialabym np. 2-3 dni spedzic w NY i troche pozwiedzac. Potrzebuje pomocy co do noclegu i w ogole roznych porad ;-) Dodam, ze to moj pierwszy wyjazd do USA. Dzieki z gory za wszekie wskazowki!
    • czy moglby kots polecic cos sprawdzonego? bylabym wdzieczna bardzo
    • Wyjeżdżam za dwa tygodnie do USA, kilka dni spędzę w Nowym Jorku i szukam tam jakiegoś taniego, ale przyzwoitego hotelu lub hostelu - koniecznie na Manhattanie. Jeśli znacie takie miejsce i polecacie bardzo proszę o informację. Dzięki, pozdrawiam, Kasia
    • Chcę latem z żoną pojechać na 3 tygodnie do NYC. Poratujcie gdzie najlepiej się zatrzymać żeby nie stracić majątku. czytałem coś o hotelach w New Jersey koło tunelów do NYC. Pomóżcie.
    • hej zamierzam zatrzymac sie na 2 noce w NY. Moze ktos moze polecic mi gdzie sie zatrzymac za male pieniadze i w miare przyzwoitej dzielnicy. Na lotnisku bede po 20 . dzieki
    • czy da się zobaczyć to co najważniejsze w NY w niecałe 4 dni? Zarezerwowałam hostel na Manhattanie. Nie chcę korzystać z żadnych zorganizowanych tour'ów.
    • Chce zwiedzić Los Angeles. Gdzie mogę tanio przenocować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się