Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      hostel

hostel

(5 wyników)
    • Czy ktoś zna godny polecenia hostel w Atenach? Szukałam na forum ale nikt żadnego konkretnego adresu nie podaje. Myślę, że taki wątek się przyda.
    • Do wyjazdu jeszcze daleko ale już wszystkich informacjo szukam żeby wiedzieć jak najwięcej :) Czy noclegi w Grecji w drugiej połowie września trzeba rezerwować wcześniej czy można na miejscu? Znacie jakieś hostele w Atenach? Coś znalazłam w sieci ale może wy jeszcze coś znacie? A czy w Grecji jest coś takiego jak kwatery prywatne u miejscowych ludzi? Jedziemy na 2 tygodnie i chcemy zwiedzać. Nie będzie problemu z tanimi noclegami?
    • namiot(7)

jak to wygląda w Grecji? podróżowałam tak dotychczas w wielu miejscach we Włoszech, w 2009 czas na Grecję, zaczynam od Aten, zobaczymy dalej. czy ktoś może mi pwoiedzieć, ile to kostzuje? czy mogę liczyć np 6euro za miejsce i 6 euro za osobę? polecacie jakies pola namiotowe pod Atenami?
    • Witam Wszystkich Czy ktos moze mi polecic jakis tani nocleg w Atenach? Bede tam na poczatku maja. Szukam czegos na kilka dni, w miare niedrogiego. Moze byc jakis hostel, tani hotel lub jakies kwatery. Czy znacie jakies namiary? Ile moze taki nocleg kosztowac?
    • Witam serdecznie.Na przełomie stycznia i lutego wybieram sie na 10 dni do Aten. Czy ktoś z Was móglby polecić, nie będę orginalny, tanią akomodację dla dwóch osób? Może byc hostel,B&B, może jakiś apartament-takie rozwiązanie byłoby najlepsze. Pozdrawiam słonecznie! Dziekuje za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się