hostel

(16 wyników)
  • Z jakich hosteli w Krakowie najczęściej korzystacie? Które z nich polecacie, a które zdecydowanie odradzacie? Ja osobiście lubię nocować w Old Town Hostel. Odpowiada mi atmosfera, jaka tam panuje - spokojnie, przytulnie, sympatycznie.
  • Serdecznie zapraszamy do Hostelu Panda na krakowskim Kazimierzu! Hostel mieści się w samym sercu starej, żydowskiej dzielnicy - na wprost Placu Nowego ze słynnymi zapiekankami. Od Wawelu dzieli nas zaledwie 5minutowy spacer. Oferujemy przystępne ceny i przyjazną atmosferę. www.pandahostel.pl/panda/wordpress/
  • Chciałam ostrzec potencjalnych gości przed nocowaniem w tym miejscu po tym co przeżyłam trzy tygodnie temu - brudna śmierdząca pościel niezmieniana po poprzednich gościach, - hałas w budynku o 24 w nocy, - brud we wspólnej łazience( niespłukany mocz, grzyb w kabinie), -zatkane umywalki w pokojach, - brud w szafach, pajęczyny na sufitach, odrywające się kafelki, nieotwierające się okna Dziwię się że takie miejsca jeszcze istnieją.
  • Witajcie! Wybieram się na kilka dni do Warszawy, ceny noclegów przyprawiają mnie o zawrót głowy, znalazłam w dość rozsądnej cenie i przede wszystkim w centrum "Hostel zachodni" w budynku PKS. Czy słyszeliście coś o tym miejscu? Wujek google podaje tylko jedną opinię o nim i to niepochlebną, mam nadzieje, że przesadzoną. Serdecznie pozdrawiam!
  • Długo się opierałem, ale jest naprawdę bardzo w porządku, albo dobrze trafiam.
  • Witam szanowne forum :) Czy ktoś jest w stanie mnie oświecić w kwestii schronisk młodzieżowych i hosteli w Poznaniu? Tudzież okolicach. Wybieramy się w połowie czerwca (ale po bożym ciele) tam na 3 dni i chcemy coś fajnego, tzn : - cenowo - odległościowo od centrum (zastanawiamy się czy samochód czy pociąg - pociągiem taniej :P) i innych atrakcji - ktoś byl/spał i może cos powiedzieć :) Wielkie dzięki - Łukasz
  • ze względu na to ze w pokoju w którym mielismy nocować nie bylo okna pokój mial niewielkie wymiary pomalowane na pomaranczowo smierdząco farbą ledwo miescily sie tam łóżka w pokoju duszno bez okna sluzyc mogl za pomieszczenie gospodarcze obsluga miła ale no cóż ja bym tam psa nie zamkęła na noc!!
  • hej! szukam jakiegos taniego noclegu w krakowie i warszawie. czy ktos ma jakies namiary np. na akademik? hostel? pozdrawiam
  • Witam, polecam wszystkim nocleg w Krakowie w hostelach Dizzy Daisy. Bylem w jednym i naprawde jest super - drugi podobno jeszcze fajniejszy, ale akurat nie bylo miejsc... Pozdrawiam
  • Wybieram się na początku kwietnia do Poznania. Może mi ktoś polecić jakiś tani i fajny nocleg w Poznaniu? Najlepiej jakiś ciekawy hostel w centrum.
  • Szukam taniego hotelu we Wroclawiu i okolicach Trzebnicy.Patrzylam juz w internecie niestety albo brak miejsc albo ceny z kosmosu.Moze znacie cos milego w przystepnej cenie?
  • co polecacie dla dwóch osób mam na myśli bardziej jakieś fajne schroniska, hostele czy nawet pokój dwu osoby - jeśli chodzi o okolice by w miarę był dobry punkt do poruszania sie komunikacją bądź na nogach:) z góry dziękuje
  • Znacie jakieś miejsca w Małopolsce gdzie można spędzić miło czas. Zależy mi żeby nie było bardzo drogo. Odpada Zakopane bo jeździmy tam co roku i trochę nam już zbrzydło...
  • Witam, Mozecie polecic jakis fajny nocleg w Toruniu? najlepiej jakos blisko centrum za rozsadne pieniadze. Interesuje mnie ten weekend, 2 osoby. pozdr, Lukasz
  • poszukuje noclegu na 1 noc - Kraków okolic Starego Miasta, dzielnic Czyżyny, Nowa Huta
  • Wybieram sie wspólnie z żoną i 3-letnią córeczką na tydzien do Krakowa i Zakopanego. czy zna ktoś jakiś dobry nocleg w Krakowie. Najchętniej w poblizu Starego miasta i niedrogo. Czy możecie coś polecić?? Dziękuję i pozdrawiam:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się