Dodaj do ulubionych

aukcja przyjaciela

23.01.08, 19:04
www.allegro.pl/item301727041_przyjaciel_w_portalu_nasza_klasa_okazja_.html
ciekaw jestem czy w takim przypadku po sprzedazy allegro będzie egzekwować prowizję od sprzedaży ?
Obserwuj wątek
    • memor Re: aukcja przyjaciela 23.01.08, 19:47
      Póki nie zobaczyłem ofert,to myślałem,że ta aukcja to żart...
      • moje_alle Wszem i wobec wiadomo że kretynów nie brakuje ... 23.01.08, 21:04
        ale największym żartem jest to wiadomosci.onet.pl/1678660,11,item.html. MA
        • stepman Re: Wszem i wobec wiadomo że kretynów nie brakuje 24.01.08, 08:42
          no przecież o tym mowa!
          pzdr
          • moje_alle Przeczytaj ze zrozumieniem ;)) 24.01.08, 09:37
            wiadomosci.onet.pl/1678660,11,item.html

kupujący tej kasy nigdy nie wpłaci, więc sprzedający wyśle FZP z prostego
            powodu: "kupujący nie dotrzymał warunków transakcji" ... o jakie egzekwowanie
            prowizji pytasz? stanowisko Tryzubiaka to żenada chyba że n-k zapłaciła all za
            reklamę <lol>. MA
            • moje_alle ps 24.01.08, 09:59
              a to dla oszołomów chwalących się w n-k:
              hacking.pl/pl/news-7280-Nasza_Klasapl_pobierz_sobie_dane_milionow_Polakow_.html
              rozumowanie: "udostępniam swoje dane tym którym chcę" to CEGŁA roku.MA
              • stepman Re: ps 24.01.08, 11:58
                dobre, stary trik z incrementacją ID.

a tak na marginesie, mysle ze media troche przesadzaja z tymi danymi osobowymi, bo email, numer gg to dla mnie zadne dane osobowe, a szkola czy miasto z ktorego pochodze to wszyscy znajomi znaja i zadna to tajemnica... ale fakt, podawanie na stole swojego numeru telefonu to lekka przesada...

pozdrawiam
                • moje_alle ;)) 24.01.08, 12:38
                  Adres @, GG i telefon to początek, a fotki na tle auta z widoczną rejką? A fotki
                  z dziećmi? A konta nieletnich? Gdzie są ich rodzice? Aaa sorki też mają konta w
                  n-k ;). Są tacy co podają też firmę w której obecnie pracują ... to jest dopiero
                  durny naród. MA.
                  • stepman Re: ;)) 24.01.08, 14:06
                    moim zdaniem troche przesadzasz, ale to moja opinia.
                    jak ktoś chce okraść kogoś bogatego to nie szuka ładnego domu na n-k tylko wystarczy że pójdzie sobie na bogatą dzielnicę domków i ma jak na dłoni wszystkie domki do wyboru do koloru wraz z adresami.
                    W dobie takich portali jak goldenline czy linkedin miejsce pracy to też nie jest problem.
                    Przecież i tak mając firmę na allegro czy gdzieś indziej musisz podać numer wpisu, REGON więc ja się bardziej tego obiawiam, że na stronie www musze podać swój adres.

no ale faktem jest, że można sobie zbudować ładną bazkę danych potencjalnych klientow za free .

pozdrawiam
    • memor Re: aukcja przyjaciela 23.01.08, 19:50
      nie,ta aukcja nie może być dla normalnych ludzi...;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka