Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      instytut

instytut

(4 wyniki)
    • Wczoraj dostalismy skierowanie na rozpoznanie(mój mąż miał zarwoty, oczopląs i wymiotował, ledwo chodził) do instytutu na ostry dyzur... owszem pani w rejestracji była bardzo miła ... połozył się na noszach i poprosił mnie zebym poprosiła kogoś... poszłam do pokoju pielęgniarek, siedziało tam 2 panów, którzy gadali o pierdołach... zapytałam jednego: - mogę prosić kogoś o pomoc ? odparł jeden wygolony jak pedał i z głupim wyrazem twarzy: - po co? powiedziałam :- mój mąz kiepsko sie c...
    • Kogo polecacie w Instytucie na Kasprzaka? Do kogo sie umawiać? Najchętniej kobieta, ale jak dobry lekarz, to też wchodze. Dzięki za sugestie.
    • Ludkowie, czy poza Instytutem Onkologii w Gliwicach jest gdzieś w Polsce MR wytwarzający pole 3T?
    • chemioterapii!! Pacjenci ktorzy mieja kontynuacje rozpoczetego leczenia sa odsylani do domu z odpowiedzia" strajkujemy" Przeciez to jest skandal!!! Czy nowotwor to nie jest stan zagrozenia zycia?? Dlaczego odbierac ludziom ostatnia nadzieje. Popieram stajk, ale tam to juz przesada!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się