instytut

(5 wyników)
  • Czy któraś z Was robiła sobie histeroskopię w Instytucie Matki i Dziecka na Kasprzaka? Można tam zrobić bezpłatnie, na ubezpieczenie, ale tylko diagnostyczną. A gdyby było coś nie tak, to wtedy powtarzać? Czy lepiej wydać od razu 1200-1800 zł w prywatnej klinice - np. u dr Niemoczyńskiego? Bardzo proszę o opinie. Z góry dziękuję.
  • Witam! Przygotowuje sie do ICSI, powod- kiepskie plemniczki. Lekarz meza zasugerowal badanie na mutacje w genie CFTR. Chcialabym sie dowiedziec czy robilyscie to badanie przed ICSI? Jestesmy na etapie czekania na wynik, wszystko obliczone co do dnia, odbior wyniku, ew. moje badanie i wynik, a potem rozpoczecie stymulacji. Okazalo sie jednak, ze w Instytucie Genetyki maja poslizg i wynik bedzie 5 dni pozniej!!! Jestem wsciekla, nie wiem co robic w tej sytuacji... Jesli okaze sie, z...
  • Dziewczyny bardzo prosze o pomoc! Mam skierowanie od mojego gina na badania na przeciwciala antykardiolipidowe IgM i IgE oraz antykoagulent toczniowy. Miedzy innymi z tego forum uzyskalam info, ze badania te mozna zrobic w Ośrodku Leczenia Nieplodności w Klinice Poloznictwa i Ginekologii AM w Warszawie lub w Samodzielnej Pracowni Krzepnięcia Krwi i Hemostazy Instytutu Hematologii i Transfuzjologii w Warszawie na Chocimskiej. Dzwonie tam od rana i niestety jak na razie nie uzyskala...
  • Witajcie! chcialabym sie z Wami podzielic wrazeniami z wizyty u prof.Peterka z Instytutu Matki i Dziecka, ktory zajmuje sie zakazeniami w poloznictwie. Mialam III stopien czystosci pochwy, co mnie przerazilo, lekarze chcieli mnie leczyc globulkami z antybiotykiem i Lactovaginalem, a okazuje sie, ze zupelnie niepotrzbnie. Co wiecej, zdaniem profesora mogli wyrzadzic mi tylko krzywde. W pochwie powinno byc 170 roznych bakteri i one nie sa szkodliwe. Obecnosci bakteri nie nalzy mylic...
  • Witam, przed chwilą przeczytałam, że miałaś inseminację na pl. Starynkiewicza. Ja wybieram się tam w tym samym celu za kilkanaście dni. Jesli możesz napisz jakieś szczegóły, na co te 400 zł, w jaki sposób Cię przygotowano. Ja mam zgłosić się na usg w 9-11 dniu cyklu a później...to wielka niewiadoma nic nie powiedzieli. Jestem po HSG i laparaskopi, przede mną pewnie badanie wrogości sluzu, nie wiem co jeszcze? I czy przygotowali mężusia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się