instytut

(12 wyniki)
  • Witam, jesteśmy już po operacji na Koziej, jednak 11 września mamy zarezerwowany termin w Instytucie w Warszawie jesłi ktos chce skorzystać to podaję numer gg13983282
  • Witam, jestem mamą 3 tygodniowej Mai, która urodziła się z rozszczepem wargi i podniebienia. Jesteśmy umówieni na konsultację na Koziej i mamy wyznaczony też termin operacji w Imidzie. Proszę doradźcie gdzie lepiej operować maleństwo?? Ze względów finansowych wolimy alby było to w Instytucie ale z drugiej strony chcemy dla naszego maleństwa jak najlepiej. Proszę o poradę...
  • Mam pytanie czy Pani Prof. Dudkiewicz operuje jeszcze dzieci z rozszczepami w IMiD czy odchodzi zupełnie do Babic? Czy mając termin zabiegu w IMiD mozna ustalić kto będzie operował dziecko?
  • Trzymajcie kciuki... Pasia i Miłek
  • Witajcie loguję sie po raz pierwszy ale śledzę tematy forum od dłuższego czasu. Mój synek(2lata2mies) ma całkowity lewostronny rozszczep. Jednoetapową operację wargi i podniebienia przeprowadziła Dr. Żukowska z Instytutu CZMP(7 mies) oraz również drugą operację-zamkniecie przetoki podniebienia miekkiego oraz przy okazji korekta noska (2lata). .Niestety w drugim dniu po operacji mały załapał infekcje gardła - przez co przetoka jak była tak jest. Czy ktoś miał doczynienia z dr. Żuko...
  • Witam.Mam wyznaczoną konsultacjie w Instytucie na 21 września. Czy orientujecie sie ile czeka się na zabieg???
  • Dzień dobry Chciałam dowiedzieć się czy w Instytucie są wykonywane korekty rozszczepu w przypadku osób dorosłych czy pozostaje leczenie prywatne( na Koziej ) Interesuje mnie jeszcze to, czy Imidz jest dobrym ośrodkiem dla wykonywania operacji typowo plastycznych np porozszczepowa korekcja nosa i wargi czy też specjalizuje się w leczeniu tylko i wylacznie dzieci. ChciaLAM ZAZNACZYĆ ŻE PODNIEBIENIE I wyrostek zębodolowy mam nienaruszony i chodzi mi tylko o korekcję nosa i wargi. Mie...
  • Witam! Doszły mnie słuchy, że prof. Dudkiewicz zrezygnowała z pracy w IMIDzie. Czy może ktoś z was wie coś na ten temat? Czy to prawda czy tylko plotki? Pozdrawiam!
  • witam, była sytuacja, że byłem w poradni psychologiczno pedagogicznej i powiedziano mi, że wiele młodzieży tam było po rozszczepach, ale żadne nie miało nosowej mowy, bądź w tak wielkim stopniu. Obecnie mam 19 lat. Polecano zgłosić się do instytutu fizjologii i patologii słuchu. Miałem tylko jedną operację (w wieku 2 lat, operacja rozszczepu podniebienia miękkiego) i potem żadnej kontroli tego podniebienia. Czy jeżeli coś byłoby nie tak, to jest możliwość wykonania operacji która poprawi podn...
  • Cześć Jestem mamą 4,5 miesięcznego malucha z podśluzówkowym rozszczepem podniebienia, bezskutecznie poszukują informacji na ten temat. Mogłybyście mi pomóc ? Będę bardzo wdzięczna Edyta i Szymek
  • Już nie długo operacja Hubcia (19 maja) dlatego mam do Was pytanie. Jak dojechać od IMiDZ aby nie zabłądzić. Wiem że klinika znajduje się na Kasprzaka 17A ale jak do niej dojechać? Możecie mi wytłumaczyć? Pozdrawiam Dorota z Hubciem.
  • Teraz ma problem, nie wiem gdzie jechać na operację naprawy podniebienia mojego Hubcia. W Prokocimiu są teraz czynne tylko dwie sale operacyjne z dziewięciu. I mam problem czy jechac do Warszawy do dok. Dudkiewicz? I czy na pierwszą wizyte jechać prywatnie czy nie? Mieszkam w Rzeszowie i przyznaję, że Warszawa to troszkę daleko, ale dla dobra Hubcia pojedziemy. Jak było w waszym przypadku jechac na pierwszą wizytę prywatnie? Pozdrawiam mama Hubcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się