Forum Sport Piłka nożna
ZMIEŃ
      irlandia

irlandia

(14 wyniki)
    • co za widowsko 91 min i Irlandczycy wyrownuja na 1-1 z karnego!!!! Trwa druga polowa dogrywki - BAJKA!!!
    • Kto wie gdzie zostanie rozegrany Mecz ? Bo chce się wybrać ... :) Proszę o namiary z góry dzięki
    • Uważam, że nasi grupowi rywale troszeczke nie doceniają Polski. A szkoda, bo moze to się dla nich źle skończyć.
    • ciekaw jestem wrażeń ze stadionu byłem na meczu z Azerami i było bosko
    • a potem zaś tylko rozpacz, nie ma sie co napalać na ten wynik 0:3
    • Żuraw "niezastąpiony"? nie można tak myśleć. nie przepadam za naszą piłką, ale panowie mają naprawdę dobry moment, a Frankowski, Krzynówek, Dudek, i [czasem] Szymkowiak - poziom europejski [nie? - popatrzcie na "mistrzów" z Francji]. bez euforii, ale życzmy im sukcesu! a - i, jeśli zagra, mocnych nerwów Hajcie [a będzie potrzebny na tych drwali].
    • oczywiście był to mecz towarzyski. Nie pisząc tego narażacie się na nieprzychylne redakcji dziecinne komentarze w stylu "PRZECIEŻ W GRUPIE GRA AUSTRIA A NIE NIEMCY!" albo "TO GRAMY Z NIEMCAMI?" czy nieśmiertelne aczkolwiek nudne "KTO MYŚLAŁ ŻE CHODZI O RASIAKA?" itp.
    • Irlandczycy podobnie jak Polacy nie są wielkimi futbolu, ale taką siłę, waleczność, żywotność, zdecydowanie, determinację, pewność zagrań i ambicję z dumą oglądałbym w wykonaniu Polaków. Nawet jeśli odpadaliby po loterii rzutów karnych... Irlandia mi po prostu zaiponowała. Co do Hiszpanów, to upatrywałem w nich kandydatów do medali. Ale po tym co pokazali dziś w drugiej połowie (chodzi mi o grę na utrzymanie wyniku), zniesmaczyli mnie nieco. A przecież widać było jak na dłoni że ...
    • Polska wygrała z Walią, teraz trzymamy kciuki za węgrów od których zleży awans....?????? - gazeta MY TAM POJEDZIEMY JAKO I DRUŻYNA W GRUPIE! I żeby wygrywac a nie trzymac kciuki za tych co za nas mają odwalić robotę!
    • zapewne już były podobne wątki ale chciałbym to zrobić bardziej przejrzyście więc proszę wpisujcie drużynę (drużyny) w temacie a ewentualny komentarz w wiadomości. wg. superexpressu polacy kibicują danii,ja niebyłbym jednak taki pewien. moje drużyny to: 1.irlandia (z wielu powodów) 2.stany (fajnie grają)
    • Mam nadzieję, że kibiców Walijskich posadzą za bramką na łuku. Bo jeśli zajmą miejsca na krytej to znaczy, że PZPN sam prosi się o burdy na stadionie. Oddawanie najlepszych miejsc gościom to sabotaż ze strony PZPN. SKANDAL i tyle!
    • Dlaczego do chlery z ust komentatorow TVP (znow to beztalencie Szpakowski - ale nie tylko on) nie pada ZADNA KRYTYKA pod adresem gry druzyny. Co jest kurde grane?????? Robia z naszej reprezentacji pajacow i nieudacznikow - no bo jesli dosrodkowanie na "zbicie golebii" albo podanie do nikogo opisuje Szpaku jako drobne nieporozumienie lub mala niedokladnosc, to tylko obniza w oczach widza wartosc, co by nie mowic, ZAWODOWCOW. oni graja na co dzien.profesjonalnie. w silnych klubach. to jes...
    • Chcemy się wybrać, ale mamy sprzeczne informacje. Wydaje mi się, że 11.02 z Wyspami Owczymi i 13.02 z Irlandią Płn. Ktoś może wie coś dokładniej? Strona PZPN milczy na ten temat...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się