Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      irlandia

irlandia

(9 wyników)
    • Mam możliwość zrobienia zakupów przez koleżankę która tam mieszka, jednak nie jest ona w stanie zabrać wszystkiego gdyż zabiera tylko bagaż podręczny. Czy wiecie może jak tanio można przesłać paczkę do Polski? bo pocztą ponoć się nie opłaca
    • Witam Chcialabym dla swojego 2 letniego synka kupic jakies ciuchy wiosna- lato 2010 , chodzi mi o rzeczy nowe, markowych firm bezposrdenio z Anglii czy Irlandii.Moze znacie kogos kto sie zajmuje sprowadzaniem ciuszkow, lub kogos na allegro i mozecie polecic.bede bardzo wdzieczna za namiary,.
    • Czy któraś z mam wie czy w Irlandii konkretnie w Limeric albo w Dublinie są sklepy next'a? A może jakaś irlandzka strona next'a? Magda
    • witam jakie ceny są w Irlandii w next??????? czy mogę przeliczać bezpośrednio z funtów ze sklepu internetowego na euro czy ceny są wyższe?????????
    • podać? bo wpisując w google wyświetla mi się nie to o co mi chodzi, a interesuje mnie strona z ubraniami dla dzieci,a może wie któraś z was jakie są jeszcze dostępne firmy w Irlandii dla dzieci oprócz mothercare? Będę wdzięczna za odp, pozdrawiam
    • Hej! Mieszkam czasowo w Irlandii z calą rodzina - w listopadzie urodzi sie nam dzidzia. Zastanawiam sie jaki bedzie jej status w swietle polskiego prawa - chcialabym, zeby miala podwojne obywatelstwo. Czy ktos byl w podobnej sytuacji?
    • jak sie sprawuje, jak ten nowy ksztalt?
    • Hej! Szukam informacji od kiedy lot samolotem nie zagraza zdrowiu dziecka. Słyszałam, że poniżej drugiego tygodnia nie jest to bezpieczne. Dzidzia urodzi nam się około 25 listopada, mieszkamy w Irlandii - tymczasem Swięta chcielibysmy spedzić z całą rodzina w Polsce. Czy ktoś miał doświadczenia z lataniem z takim kilkutygodniowym maluchem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się