-
Irlandia gra o honor (przypomina Wam to coś?)
Włochy na 3 miejscu więc muszą wygrać i Chorwacja nie może wygrać.
Nie oglądam dzisiaj bo się na Killinga wkurzyłam i nadrabiam.
-
Jak obstawiacie?
Przyznam,że dzisiaj mnie żaden pojedynek nie interesuje i jest mi absolutnie obojętne kto wygra.
-
Hej dziewczyny,
jestem mamą dwójki małych dzieci: 2latek i świeżak miesięczny i mam zamiar się wylogować z tego kraju. Chcemy całą rodziną przenieść się do Anglii, Irlandii lub Szwecji. Bardzo ewentualnie w grę wchodzi Hiszpania, ale tam to wiadomo - obecnie raczej kiepska sytuacja. Ja skończyłam psychologię, ładnych parę lat pracowałam w rekrutacji. Na pracę w zawodzie nie liczę, bo co kraj to inny rynek pracy. Obecnie zajmuję się tłumaczeniami, ponieważ jako dziecko mieszkałam za oceanem i...
-
Pierwszy mecz się kończy, a wątku niet.
Ależ mnie ucieszyła bramka dla Chorwacji! :) Trzymam kciuki za choćby utrzymanie wyniku.
A drugi mecz powinien być rozklepaniem Irlandii, niestety (Hiszpanów lubię, ale Irlandczycy są fajni i nie chcę, by byli zmasakrowani).
-
Ten fakt dyskwalifikuje na stałe potencjalnego dawcę krwi/
[i]15. Przebywanie w okresie od 01.01.1980r. do 31.12.1996r. łącznie przez 6 m-cy lub dłużej
w Wielkiej Brytanii, Francji, Irlandii.[/i]
O co chodzi???
-
Hej!
Mój mąż dostał propozycję pracy w Irlandii. Pracuje teraz w drukarni i
wcześniej jego kolega tam pojechał, teraz zadzwonił ze jest miejsce pracy dla
mojego męża. Tamten kolega pojechał z myslą o zamieszkaniu tam i juz w
śierpniu jego żona jedzie do niego z dzieckiem. My nie chcemy jechać tam na
stałe, więc raczej byłaby to taka chwilowa praca (powiedzmy 2 lata). I teraz
sedno problemu. Mó mąż ma obeznie 36 lat, w tym roku w listopadzie skonczy 37
i moja obawą jest to, że jak...
-
w jednym ze sklepow,prawie €4 za kazda :D ,kolezanka trzymala a ja robilam zdjecia :D
-
chodzi mi o sieć meteor....
-
... żeby opieka społeczna nie zabrała jej dziecka. Kurcze, to już chyba przesada.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5648821.html
-
to posłuchajcie: mieszkam w Irlandii. Na początku ciąży (7 tydzień) miałam wszystkie objawy zagrażającego poronienia - kolejną wizytę wyznaczono na 6 miesiąc ciąży - bez słowa komentarza! Dziecko przyniosło z przedszkola owsiki - przyznaje, trochę spanikowałam, nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałam, wiec zabrałam robala do pudełka i na pogotowie - tam mnie wyśmiali - ale co sie wcześniej strachu najadli - nawet założyli rekawiczki
i odesłali do lekarza rodzinnego. Ten stwierdził że ...