Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      irlandia

irlandia

(7 wyników)
    • Muszę z przykrością stwierdzić że niestety Irlandia nie jest krajem gdzie kultura motoryzacyjna stoi na wysokim poziomie. Po pierwsze: aby jeździć autem tak naprawde nie trzeba kursu... Po drugie: drogi są gorsze niż w Polsce... może dziur jako takich mniej ale węższe, więcej "wyskoków", znaki poustawiane jak kto chce - a właściwie to ze reguły ich nie ma. Roboty drogowe oznaczone na poziomie krajowym. Niektóre rozwiązania komunikacyjne typu skrzyżowanie są zrobione w najbardziej nie...
    • Taka oto reklama społeczna leci w TV - promuje zwolnienie... mnie aż ciarki przechodzą jak oglądam... www.youtube.com/watch?v=JxaQQ7kpP5g Pozdrawiam
    • Pytanie jak w temacie. Jest to strona wyszukująca najtańsze wynajmy samochodów. Ceny są absuradalnie okazyjne - 580zł za 8 dni kompaktem w Irlandii,do tego 170zł ubezpieczenie udziału własnego itd. Boję się, bo auto bez klimy - żeby to nie była 12-letnia Kia Shuma ;) Boję się aż tak niskich cen - np. Sixt z kartą lojalnościową ma za 1100zł, Hertz z biletem lotniczym 890zł. Miałktoś jakieś doświadczenia?
    • W zwiazku z tym, ze "jak kazdy prawdziwy Polak" (nie mowiac juz o "prawdziwym polskim studencie) szykuje sie do wyjazdu na Wyspy, mam do Was takie oto pytanie: czy do Wielkiej Brytanii lub Irlandii (cel jeszcze nie przesadzony) mozna pojechac polskim samochodem? Chodzi mi tu o sprawdzenie informacji jakoby "polski" samochod byl rekwirowany na terytorium Irlandii jesli pracuje sie tam legalnie. Czy to prawda? Tak to czytam i chyba nie do konca czytelnie brzmi :) W skrocie: chcemy jechac w t...
    • Witam. Ostatnio wpadł mi do głowy pomysł aby wrzucić jakieś lepsze nagłośnienie do auta. Chcę mieć poprostu ciut lepszej jakości dźwięk niż mam teraz - choć prawde mówiąc jak na firmowe nagłośnienie nie jest najgorzej. Chcę wrzucić skrzynkę i wzmacniacz do bagażnika i do tego dwa tweetery + dwa midbassy 135mm do przodu i może 165 mm do tyłu. Ponieważ mieszkam obecnie w Irlandii to możliwości zakupu są ograniczone - chodzi o firmy i marki, tutaj raczej bida pod względem wyboru. Nie chcę...
    • Mam gotowy artykuł o motoryzacji w Irlandii, mam zdjęcia - i dupa :( Ani nie mogę się zalogować do artykułów, ani nie mogę wrzucic zdjęć na ftpa. Wobi, hilfe! :(
    • m.in. w tajemnicy zamowiono system Isofix dla obu braci:-) wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4312119.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się