islam

(7 wyników)
  • jak wiadomo nie istnieją:) Dlatego rozbawił mnie ten tekst www.rp.pl/artykul/435215_Masoni_w_natarciu.html Masoni jednak istnieją a nawet więcej są prześladowani i to do tego przez KK :) KK nie dość, że ich prześladuje to jeszcze macza brudne paluchy w produkowaniu legislacyjnego eurośmiecia. KK rzondzi a EU nie jest wcale laicka i komunistyczna. Strach się bać. Masoni nie tylko nie są sektą o charakterze mafijnym jak scientolodzy, realianie itp. ale wręcz przeciwnie to inne sekty razem...
  • Jeden z filarow nacjonalistycznej partii flamandzkiej (VB) powiedzial dzisiaj prawde w powaznym i bardzo popularnych programie TV, ktora zaskoczyla komentatora - wedlug jego slow niemal spadl z krzesla. Powiedzial on, ze muzulmanin z zasady nie moze byc demokrata. Dlatego nie moze figurowac na liscie wyborczej tej partii. Powod, muzulmanin kierujacy sie litera koranu nie akceptuje rozdzialu religii od panstwa i rownosci praw mezczyzny i kobiety. Ciekawostka, w dzisiejszych wyborac...
  • co jakis czas wpada mi cos do czytania w rece ktore w sumie mowi jedno i to samo, idiotyzm europejczykow i ich strach o wlasna dupe nie pozwala im na jasne okreslenie problemu jakim jest coraz wieksza liczba muzulmanow w eu, we francji zyje dzis ich okolo 6 milionow, to pokazna armia allaha, wiekszosc z nich zyje w gettach, nie umieja i nie chca sie integrowac ze spoleczenstwami eu, zyjac w biedzie patrza na zachod jak coraz wiekszego wroga, mentalnosc tych ludzi jest taka jak kaz...
  • mialem okazje przeczytac oba eseje, lubie czytac Fukuyame, ma jakies takie cieple spojrzenie na przyszlosc, wiele osob z nim sie nie zgadza bo uwaza go za fantaste, on jednak pomija duzo problemow swiatowych ukazujac kierunki ktore sa chyba wazniejsze niz problemy na drodze... Legutko podsumowal obu panow, obaj panowie maja jednak podobna wizje zderzenie cywilizacji jest w niej niestety mozliwe, tymi cywilizacjami ktore mialby sie zderzac to islam i zachod. Azja jakby stala na ub...
  • od okolo 25 lat jestesmy w stanie wojny z islamem, mam nadzieje ze eu zda sobie z tego sprawe ze terroryzm to jest wojna prowadzona przez panstwa islamskie z zachodem, nie moga te panstwa wygrac w realnej wojnie bo sa zbyt slabe, zle zorganizowane, za to moga jak wszy gryzc czasami po nogach. nie wiem ile czasu zajmie to politykom aby zrozumiec ze tylko diametralna zmiana w polityce moze przyniesc jakies wyniki, zmiana np w polityce imigracyjnej, zrezygnowanie z politycznej poprawn...
  • W kilku meczetach podlozono ogien, wybuchla bomba w szkole islamskiej. Taki Rydzyk przy tamtejszych muzulmanach(zabojstwo van Gogha) to szczyt tolerancji. W ogole katolicyzm stal sie bardzo tolerancyjny,natomiast na nieszczescie dla UE liczba muzulmanow wzrasta a za katolickie poglady dyskryminuje sie ludzi. W takim zestawieniu islam ma wytyczona latwa sciezke do opanowania starego kontynentu.
  • wciaz jeszcze nie moge sie z tego otrzasnac. bez wzgledu na to kto za tym stoi zginely dzieciaki. zostali rodzice albo i nie. czart pokazal pysk. do tego ten reportaz z rzepy. nie watpie ze prawdziwy moze to sa tylko emocje ale mam silne odczucie jakbysmy byli w waznym punkcie zwrotnym. czy jest mozliwe ze ta trauma wepchnie rosje w wojne domowa? czy rosja znow pojdzie w kierunku represyjnego i agresywnego panstwa autorytarnego? czy czesc islamu jest az tak zdegenerowana zeby wydac r...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się