islam

(17 wyników)
  • Przeczytaj wazny artykol : www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_030130/publicystyka/publicystyka_a_1.html
  • Jestem wlasnie pod wrazeniem festiwalu eurowizji i jego wynikow. Wyniki sklaniaja mnie do pewnych refleksji na temat stanu EU i obowiazujacujacego w nim prawa. Poruszany tu w wielu watkach temat islamu i islamizacji EU dal dzis wyniki. To co pisala p. Fallaci wczesniej, pokazuje jak silna wiazaca role moze spelniac religia. Przyjmuje kazdy prawie zaklad, ze do zmiany regulamminu tego konkursu Turcja bedzie zajmowala zawsze pierwsze miejsce. System typowania zwyciezcow w tym konkurs...
  • Tak uważa francuski minister spraw zagranicznych Dominique De Villepin. Powiedział to podczas swojego wykładu "Islam i Zachód" zorganizowanego przez francuski Senat. De Villepin podkreślił też, że podziwia islam za jego zdolność do asymilacji różnych cywilizacji, kultur i języków. Jego zdaniem Europa potrzebuje teraz przystosowania się islamu do jej tradycji. Minister wskazał również, że licząca co roku 50 tysięcy osób armia francuskich konwertytów na islam w ciągu kilkudziesięciu ...
  • cala gromada niewygodnych faktow - zerknijcie sami :) Eurojihad.org
  • A wiec stalo sie!!!W samym sercu UE wybuchla wojna religijna!!!I to gdzie w najbardziej europejskiej najbardziej tolerancyjnej progejowskiej pro eutanazyjnej i w ogole pro Holandii.Po zabojstwie vana plona meczety wybuchaja ladunki!!!I co ciekawe strona ,,europejska'' nie walczy wcale w dobrej sprawie a w imie szargania religii w imie nietolerancji!!!Bo przeciez van swiadomie chcial obrazic islam!!!UE skonczy z wielkim hukiem!!!
  • www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=swiat&parStrona=1&nr=20040926185511 Dzis rano 26-letni marokanczyk posiadajacy paszport holenderski z zimna krwia zabil na jednej z amsterdamskich ulic 47-letniego publicyste, rezysera Theo van Gogha. Morderca przybil nozem do ciala ofiary list. Sprawca zabijac posluzyl sie zarowno nozem jak i pistoletem, zranil przypadkowego przechodnia, w trakcie proby zatrzymania oddal strzaly w kierunku policjantow i ich wozow. Zostal zatrzymany...
  • REFERENDUM NA CYPRZE ZOSTAWIA TURKOW NA OBSRANYM KAMIENIU. EUROPA NIE MA NIC WSPOLNEGO Z ISLAMEM OPROCZ TEGO ZE ISLAM ATAKOWAL EUROPE OD STULECI. DOBROWOLNE PODDANIE SIE W REFERENDUM BYLO BY ZBRODNIA WIBEC NARODOW EUROPY. BRAWO GRECY, URATOWALISCIE EUROPE
  • "Barbarzyńcy przy szopce" - artykul Bronisława Wildsteina We Włoszech rozpoczęła się debata wywołana decyzjami wielu szkół, aby zrezygnować z obchodów Bożego Narodzenia. Oficjalną przyczyną mają być uczucia uczniów muzułmańskich, których Boże Narodzenie podobno obraża. Z tego samego powodu w szkole nie śpiewa się kolęd, nie buduje szopek, a w piosenkach cenzurowane jest imię Jezusa. W rzeczywistości muzułmanie nic nie mają przeciwko tym tradycjom, a Jezus w islamie jest prorokiem...
  • Dokończmy tę agonię Europy. Przyjmijmy Turcję do UE.
  • Niedawno był sondaż w UK - prawie nikt z żyjących tu (drugie pokolenie) muzułmanów nie walczyłby w obronie Angli, za to ponad 40% zadeklarowało chęć walki u boku Osamy Bin Ladena. Mieszkam kilka lat w Londynie. Do czasu kiedy nie miałem styczności z muzułmanami lubiłem ich jak każdych innych ludzi. Dopiero jak ich poznałem to się ich boję - 99% muzułmanów to fanatycy, którzy na każde żądanie mułła zabiliby swojego sąsiada. Tylko oni jedyni nie mogą się przystosować do obyczajów p...
  • Glos Polaka z Australi o Arabach !!! Dla myslacych !!!!Wstepujemy do EU z milionami Islamistow Re: Nie uogolniajcie... Autor: Gość: jack IP: *.dialup.optusnet.com.au Data: 10-10-2001 17:56 + odpowiedz na list Jestem policjantem od 20 lat. Od 4 lat pracuje jako dedektyw w arabskiej dzielnicy Sydney. To co arab potrafi zrobic z kobieta (zona,corka)nie miesci sie w glowie cywilizowanego czlowieka. dodam jeszcze ze nasz posterunek jest jedynym w Sydnej gdzie szczelano do okien...
  • Ave, kolejny syjonista przejrzał na oczy? Najwyraźniej Mazowiecki coś knuje. Reszta polskich syjonistów bezkrytycznie i bezwstydnie wspiera małego i wielkiego szatana, wcale się z tym nie kryjąc. T.
  • Popularny amerykański publicysta, moderator telewizyjny i wielokrotny kandydat prezydencki Patrick ( "Pat ") Buchanan wydał na początku zeszlego roku swoją najnowszą książkę p.t. "Smierć Zachodu " w której dał wyraz swoim obawom, iż ludność o korzeniach europejskich na całym świecie się zmniejsza wskutek masowego napływu obcych, starzenia się i samozagłady poprzez mentalność wyrażającą się "precz z nami. " Wywiad z autorem (jego książka w tłumaczeniu niemieckim niestety nie stoi d...
  • UE tez jednak krytykuje ruskich. Moze swiat zrozumie w koncu jakim wartosciom holduja generalowie rozsypujacej sie armii i siepacze z kgb, z ich kolega na czele tego imperium. www.izvestia.ru/world/article351144 -------------------------------------------------- Таким образом, Проди фактически подт...
  • Nie ma tego hasla w Encyklopedii Onetu
  • Jak mozna bylo sie spodziewac, mimo zabiegow Kwasniewskiego, ktory poswieca dla interesow Czyraka kapital zaufania zdobyty dla Polski przez naszych zolnierzy w Iraku, Bush Ii "stara Europa" zgodzila sie na to, ze sie nie pogodzila. Wydaje mi sie, ze wygrala na tym Polska bo Bush poinformowal Czyraka i Szredera dokad Ameryka zmierza a dla nas jest dobrze jak USA stawia wyrazne drogowskazy. A dla lewackich lunatykow demonsrujacych w Brukseli swa nienawisc do Ameryki, juz dawno dro...
  • Ten czwarty wygląda bardzo rozsądnie, prawdopodobnie- i tylko 15 %? Dziwne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się