islam

(10 wyników)
  • Teraz Francuzi przeżywają dramat porwanych zakłądników. Może dzięki francuskim wpływom w świecie arabskim nie skończy się najgorszym... ale to pokazuje jak oparta na słąbych pzresłankach była polityka ugodowa wobec fundamentalizmu... Fundamentaliści zawsze znajdą pretekst do zwalczania zachodu. Z prostej przyczyny. Ich głównym wrogiem nie jest wcale zachód. Ale Arabowie którzy nie godzą się na rządy fanatyków pozdrowienia
  • Mam wrażenie, że to forum Arabskie a nie Słowiańskie. Jestem ateistą ale mam szacunek do tych którzy wierzą w Boga, niezależnie od jego nazwy. Niemniej nie lubię, gdy ktoś mi włazi z butami w życie. Dotyczy to zarówno Katolików, Świadków Jehowy jak i Muzułmanów. Co do Muzułmanów to dodam, że nienawidzę jak ktoś w imię swojego zbawienia zabija innych. Uważam, że takie osoby powinno się, przepraszam za wyrażenie, eliminować. Zdaję sobie sprawę, że upraszczam temat, jednak po ...
  • Kolejny slowianski kraj bedzie muzulmanski??? www.euroislam.pl/index.php/2010/04/wahhabici-zakorzeniaja-sie-na-balkanach/ Wahhabici zakorzeniają się na Bałkanach Arabia Saudyjska przekazuje setki milionów funtów islamistom z Bałkanów, część tych pieniędzy przeznaczona jest na rekrutację bojowników jihadu w Afganistanie. Według oficjalnych źródeł Macedonii, islamski fundamentalizm ma na celu destabilizację Bałkanów. Bezpośrednie wahabickie i salafickie frakcje sp...
  • Rosja 145,5 mln muzulmanie 27,65 mln 19% ludnosci Ukraina 47,8mln muzulmanie 0,22 mln 0,5% Bosnia 3,9mln muzulmanie 2,34 mln 60% Chorwacja4,3 mln muzulmanie 0,13 mln 3% Macedonia 2,1 mln muzulmanie 0,63 mln 30% Serbia i Czarnogora 10,7 mln muzulmanie 2,03 19% Bulgaria 7,5 mln muzulmanie 0,89 mln 11,9% www.islamicpopulation.com/europe_general.html
  • Dlaczego na tym forum sa kasowane moje posty dotyczac muzulmanow bosniackich.Czy Slowianie moga wyznawac jedynie sluszna religie chrzescijaska?.Czy jezeli wyznaja islam to przestaja byc Slowianami?.Moze napiszcie odrazu ,ze to forum jest przeznaczone dla Slowian chrzescijanskich i po problemie.Niech admin napisze ,ze o muzulmanach z Bosni,Pomakach bulgarskich mieszkancach serbskiego Sandzaku, czy tez muzulmanskiej czesci Rosji pisac tu nie wolno.Dlaczego kasujecie watki dotyczace ...
  • 47:4 "Kiedy wiec spotkacie tych, ktorzy nie wierza, to uderzcie ich mieczem po szyi a kiedy juz ich calkiem rozbijecie to mocno zacisnijcie na nich peta" 5:51 "Nie bierzcie za przyjaciol zydow i chrzescijan" 2:191 " i zabijajcie ich, gdziekolwiek ich spotkacie" 9:123 "Zwalczajcie tych sposrod niewiernych ktorzy sa blisko was. Niech sie spotkaja z wasza surowoscia" 5:33 "zaplata dla tech, ktorzy zwalczaja Boja i jego Poslanca... bedzie tylko to, iz beda oni zabici lub uk...
  • Jaka bedzie kondycja katolicyzmu w Polsce za 50 lat? Czy podobnie jak w innych państwach Europy proces sekularyzacji zacznie bardzo przyśp[ieszać? Właściwie Europa jest juz postchrześcijańska. Czy to samo czeka Polskę? Pozdr
  • Islamska fala, która w ostatnich latach podniosła się na całym świecie, dociera teraz do Polski. Kim są Polacy, coraz częściej zmieniający wiarę? W niedzielny poranek 1 lutego trasa prowadząca z centrum Warszawy do Wilanowa jest scenerią osobliwej defilady. Pod jedyny w stolicy meczet podjeżdżają limuzyny dyplomatów i taksówki z luksusowych hoteli. Odziani w kolorowe szaty mężczyźni i zawinięte w chusty kobiety spieszą na obchody Ofiarowania, jednego z dwu najważniejszych świąt...
  • Rosjanie blokują porty Rosyjskie służby graniczne obwodu kaliningradzkiego nie wyraziły zgody na wejście do portu w Bałtijsku polskiemu statkowi turystycznemu Żeglugi Gdańskiej. Od pasażerów zażądano wiz, mimo że nie schodzą oni na ląd. Pozostałe rejsy zostały odwołane aż do czasu wyjaśnienia sprawy. W związku z tym incydentem prezes Żeglugi Gdańskiej Jerzy Latała wystąpił o interwencję do polskiego Ministerstwa Spraw Zagranicznych. - Według nas, jest to sprzeczne z r...
  • Zupełnie nie pojmuję czemu usuwacie moje posty. Wśród Słowian jest sporo muzułmanów(3-4 mln). Czy wy uważacia się za lepszych od nas. Moi współwyznawcy mają prawo wiedzieć jak postępować w obecnych czasach. Niechaj Allach wspomaga Islam i słowiąnskich muzułmanów. (Zapewniam was:my jesteśmy mniej służalczy wzgłedem naszych wrogów. Być muzułmaninem to tyle co być wojownikiem!!!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się