Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      islam

islam

(14 wyniki)
    • www.wiocha.pl/783749,Dzicz_-_Legalna_pedofilia_w_Islamie trafiłam na to przypadkiem i nie mogę uwierzyć- powedzcie, że to manipulacja!!! 'tymczasowe małżeństwo' nawet z niemowlęciem??? ślub z kilkulatką??? OMG
    • - pytanie jak w temacie - wyobrazmy sobie ze Muzulmanie jednak nas podbijaja - cala dzielnica to w 60% Muzulmanie i krzywo patrza zreszta szef tez Muzulmanin... Dziecko juz w przedszkolu na religie odpowiednia uczeszcza... Kto porzuca wiare ojcow? Pytanie rowniez do ateistow.
    • Czytałyście koran? Hadisy? Jak się Wam jako kobietom podoba sharia law?
    • przeciez religia pokoju www.kciuk.pl/Islamizacja-Paryza-ostrzezeniem-dla-Zachodu-a24361
    • jest coraz lepiej :) iran nazywa zone sarkozyego prostytutka (w sumie nic dziwnego dla niech wszystkie europejki do dziwki), wysoko postawiony niemiecki urzednik pisze niezwykle prawdziwa ksiazke wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8309083,Rasista_z_Bundesbanku.html i pewnie poleci za to z pracy przez politpoprawnosc :) ciekawe ile jeszcze czasu uplynie zanim targana kryzysem europa zabierze sie za rozwiazanie problemu genetycznych darmozjadow i patoli... mam nadzieje ze niewiel...
    • Amanda, 29-letnia Australijka z Brisbane, menedżerka w luksusowym hotelu w emiracie Fudżajra, do dziś nie może uwierzyć w to, co się stało. - Po pracy zeszłam do hotelowego baru na drinka, kolejnego postawił mi kolega - opowiada. Reszty nie pamięta, obudziła się rano w swoim mieszkaniu, zgwałcona i poturbowana, z połamanymi żebrami. - Natychmiast pojechałam do szpitala, potem na policję - opowiada. Tutaj czekała ją duża niespodzianka. Po złożeniu zeznań została aresztowana, po dwóch miesi...
    • "Wczorajszej nocy o godzinie 0.15 niemiecka państwowa telewizja ARD wyemitowała wstrząsający i bulwersujący niemiecką opinię publiczną dokument na temat multi-kulti w szkołach w Nadrenii i Północnej Westfalii. Materiał nekręcony przez dziennikarki telewizji ARD pokazuje tragiczną sytuację niemieckich dzieci w szkole w Essen (Hauptschule Karnap), gdzie większość stanowią muzułmanie, dzieci imigrantów, w większości z Libanu i Turcji. Regularne bicie niemieckich dzieci, mobbing, pr...
    • Po obejrzeniu poniższego klipu zaczęłam zastanawiać się jak wyglądałaby Europa gdyby nie dotknął jej wirus choroby przywleczonej z bliskiego wschodu zwanej chrześcijaństwem. Jak wyglądałaby Europa Greków, Rzymian, Gotów, Słowian, Celtów, Wikingów, Piktów? Chrześcijaństwojest jak pasożyt, który zniszczył nasze dziedzictwo, kulture i tożsamość. [video]https://www.youtube.com/watch?v=5jnTMEfMWKQ&feature=relmfu;;5jnTMEfMWKQ;;http://i.ytimg.com/vi/5jnTMEfMWKQ/default.jpg;;Donatan RÓWNONOC "Z d...
    • cały czas sie zarzekają ze islam to religia pokoju, ale to co robią cłkowicie przeczy temu co mówią:/ wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,5995662,Trwa_oblezenie_dwoch_hoteli_w_Bombaju.html
    • Łatwiej pogodzić się z przyzwoleniami religijnymi niż ze świeckim prawem? Dyskutowałam na innym forum o etyce w szkole. Ciężko ustalić, co jest wspólne dla wszystkich - rozmaitych religii i niewierzących. Proponowałam, żeby oprzeć się na prawie oraz kulturze zachodniej. Demokracji. Na przykład "nie zabijaj" jest i grzechem i przestępstwem. Seks bez ślubu jest grzechem, ale nie jest przestępstwem. No i pada taki argument: co z pedofilią? Wprawdzie pedofilia jest u nas przestępstwem, al...
    • i jestem z tego zadowolona Mam znajomą w pracy- żadna serdeczna znajomośc, mijamy sie codziennie, mówimy czesc i tyle. Ona jest bardzo cicha, bezszelestna, mało kontaktowa, jakby wycofana Kilka razy zagadnęłam ją o coś- tylko odpowiada na pytania, bez zadnej inwencji Raczej mocno introwertyczna Hinduska Kiedyś w czasie pracy znalazłam ją na podłodze wyjącą z bólu i bełkoczącą niewyraźnie podałam jej wodę i poleciałam po pomoc jakiś czas później przyjechał po nią mąż (na oko sporo sta...
    • tygodnikforum.onet.pl/1183920,0,7416,922,artykul.html
    • przejsc na islam (dotyczy także ateistek): 1) 2025 2) 2030 3) 2040 4) nie dożyje do roku 2050

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się